14 d’oct. 2016

Jordi Juan col·lecciona obertures de diligències de la Fiscalia? Ja en porta dues. Cap alcalde de la democràcia de Tavernes havia tingut eixe "honor".

Segons el diari Las Provincias, l'empresa que impulsa la gasolinera dins del nucli urbà de Tavernes afirma que la Fiscalia ha admés la seua denuncia per presumpta prevaricació contra Jordi Juan, alcalde de Tavernes i diputat en la Generalitat Valenciana per Compromís.
La segona en poques setmanes. Fa unes setmanes la Fiscalia va obrir diligències penals a l'alcalde de Tavernes per les presumptes irregularitats del seu viatge a Atapuerca d'este passat estiu, i que en el termini de sis mesos decidirà si troba indicis suficients per a passar el tema al jutjat.
La fiscalia ha admés ara a tràmit la denúncia dels empresaris de la gasolinera, que demanarà informació a l'Ajuntament. Els empresaris de la gasolinera afirmen que Perfecto Benavent els va donar el vistiplau. L'empresa va començar a treballar en el projecte i va obtenir la Compatibilitat Urbanística i la LLICENCIA AMBIENTAL de la gasolinera.
Però uns mesos després d'açò, el tema va eixir a la llum al voltant del 20 de novembre, la qual cosa recollirem des del Diari Valldigna, vista l'alarma social generada en algunes xarxes socials. Els veïns afectats es van reunir amb l'alcalde el dia 30, i allí Jordi Juan els va assegurar que no es podia fer res, perquè la instal·lació d'una estació d'hidrocarburs venia regulada per una llei estatal.
Poc després, l'Ajuntament va demanar un informe al departament de carreteres de la Generalitat, que en obtenir-lo desaconsellava la seua ubicació.
L'empresa responsable de la gasolinera va entendre que el canvi d'opinió de Jordi Juan en el tema de la instal·lació va estar motivada per raons polítiques, (traduint, per no perdre vots), i presentaren la denúncia per presumpta prevaricació que ara el fiscal ha admés a tràmit. L'altra demanda contra l'Ajuntament per la via administrativa també ha sigut admesa a tràmit fa unes setmanes.

4 comentaris:

  1. Molts pleits en poc de temps.

    ResponElimina
  2. Igual es perquè es mou en defensa del poble, a qui no es mou no li cau rés

    ResponElimina
  3. Qui es mou no ix en la foto

    ResponElimina
  4. Eixa será la excusa, per a traure rendiment electoral. Peró el poble no es tonto.

    ResponElimina