5 d’oct. 2016

La qüestió no és els diners que hem pagat de deute, sinó: quants milions d'euros s'han d'invertir en Tavernes per deixar-lo en condicions?

Tavernes els últims 5 anys ha realitzat molt poques actuacions de manteniment de la ciutat. És cert que la situació de deute municipal no era la més adequada, i que fins i tot es va fer un Pla d'Ajust per fer front al pagament dels proveïdors. Esta setmana s'ha acordat a més amortitzar 2,1 milions d'euros, amb la qual cosa Tavernes deixarà d'estar dins d'un Pla d'Ajust que li permetrà fer inversions.

Ara bé... Quants diners haurà de gastar Tavernes en fer les inversions que no ha fet en 5 anys? Sabem per declaracions que hem vist publicades que quan Jordi Juan va arribar a l'alcaldia de Tavernes, estava quantificat en 6 milions d'euros el cost de les inversions necessàries per deixar el poble i la platja en condicions. I això era 5 anys enrere. I en eixos 5 anys pràcticament no s'ha invertit. A hores d'ara... Quants milions seran? Si no hi ha hagut manteniment, no serà pitjor la gana que la fam? El deteriorament no haurà crescut exponencialment? En 5 anys no s'haurà augmentat eixa xifra de 6 milions i ara en seran prou més?

Trobem a faltar una informació fonamental. Quants diners haurà de gastar l'Ajuntament a curt termini per no haver invertit en el moment?

1 comentari:

  1. La pregunta és: D'on ixiràn els diners?
    Més impostos als veïns o prestecs dels bancs?

    ResponElimina