11 d’oct. 2016

Si tenim superàvit en Tavernes, perquè ens pugen la contribució un 8 per cent l'any que ve?

El portaveu del PSOE de Tavernes, Víctor Borrás, ha manifestat al seu facebook, al respecte la pujada d'impostos de l'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, prevista per l'any que ve, que "hem pagat la liquidació del pàrquing, hem pagat les quotes dels préstecs, estem al corrent de pagament amb els proveïdors, hem cancel·lat el préstec del pla d’ajust i tindrem superàvit, i açò s’ha fet SENSE APUJAR ELS IMPOSTOS. Però el 2017, l’Alcalde ens apujarà els impostos".
El regidor socialista afirma que "A títol de resum, el detall dels ingressos pel que fa al IBI, diu el següent:

. .EDR 2016 .Variació .EDR 2017
IBI 7.226.672,58€ 7,00% 7.732.377,01€

L’alcalde diu que han fet una “actualització”, el document que ha enviat al ministeri diu que han pujat el tipus de gravamen del 0,45 al 0,53%.
L’alcalde diu que han fet l’augment del tipus per mantenir el nivell d’ingressos, el document enviat al ministeri diu que hi ha un increment en la recaptació de 505.704,43€, un 7% d’augment. Jo no sóc matemàtic, però se restar.

Aquest Alcalde menteix, a nosaltres en el Ple o al ministeri en els documents que ha remès".

Anècdota


Borrás ha fet especial ressò al fet que "per el Sr. Juan pujar el IBI a tots el veïns de Tavernes i que tinguem que pagar més és una ANECTODA. Tal vegada per ell, que no paga IBI a Taverens ho siga, per a la resta que si ho fem, no ho és".



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada