5 d’oct. 2016

L'Ajuntament de Tavernes facilita a l'oposició la tasca de control al govern, l'oposició li donarà les gràcies i ells diran: de rés

El govern de Jordi Juan li facilita a l'oposició la tasca de control al govern municipal de Compromís, ja que ara poden fer el control via telemàtica, no presencial. Tal vegada perquè pensen que com menys passen per l'Ajuntament en persona, tots més contents?.
I ho venen com una cosa a la qual els partits de l'oposició li han d'estar agraïts fins al final dels temps. D'altres països vindran en peregrinació a Tavernes, als pròxims segles, per commemorar esta efemèride.

La seua feina com a oposició l'han de realitzar en contacte continu amb els tècnics i funcionaris municipals, entre quines funcions està, òbviament, facilitar la seua tasca de control de les accions del govern. Si ara també ho poden fer des de casa, millor, però no és per declarar un dia Festiu i destapar botelles de cava i celebrar-ho en gran alegria per totes les terres valldignenques, mentre els heralds van fer sonar les trompetes anunciant la bona nova.

 Ara si han publicat un tema que afecta l'oposició des del web municipal. Perquè esta vegada si, i altres no? Tal vegada perque este cas afavoreix al govern?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada