11 d’oct. 2016

NdP GMV: INICI DEL VOLUNTARIAT AMBIENTAL A TAVERNES i BENIFAIRÓ DE LA VALLDIGNA

Des del GMValldigna vos informem que el 19 de setembre van començar les tasques de voluntariat ambiental de prevenció d'incendis forestals a Tavernes i Benifairó de la Valldigna. Estem vigilant les muntanyes i els indrets més importants dels termes de Tavernes i Benifairó de la Valldigna. Aquest estiu el voluntariat ambiental de prevenció d'incendis forestals ja s'havia dut a terme a Simat de la Valldigna, també sota la coordinació de membres del Grup Muntanya Valldigna.
Des de la Secció de Voluntariat Ambiental del Grup Muntanya Valldigna, informem i convidem a tots els valldignencs a inscriure's com a voluntaris del GMValldigna, per participar en aquest Voluntariat Ambiental. Les inscripcions es poden fer al email: grupmv@gmail.com. Les tasques de vigilància s'allargaran fins al 31 d'octubre. L'horari de vigilància serà des de les 9.00 hores fins a les 19.00 hores.
Principalment, les tasques que es realitzaran seran: control i vigilància dels paratges naturals, dels abocaments incontrolats del terme municipal, així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls.
Des del Grup Muntanya Valldigna volem agrair la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i l'Obra Social CAIXABANK, S.L de Simat de la Valldigna per donar suport a les tasques de voluntariat ambiental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada