14 d’oct. 2016

NdP Grup Popular de Tavernes: El Partit Popular de Tavernes celebra la cessió del local de la Cambra Agrària per a usos agrícoles i reclama que es busque prompte un local per ACUDE

El Partit Popular de Tavernes celebra que la Conselleria d'Agricultura haja cedit el local de la Plaça Major a l'Ajuntament amb la condició que es dedique a usos agrícoles.
"Ens alegrem per esta cessió però ens preocupa la situació en què queda l'Associació de Cuidadors i Dependents (ACUDE) que actualment ocupa este local i que haurà de desallotjar perquè ha de dedicar-se exclusivament a usos agrícoles, en ser ésta una condició de la Conselleria d'Agricultura", comenta el regidor del PP de Tavernes, Salvador Sansaloni.
El PP de Tavernes s'ha posat en contacte amb ACUDE però l'associació no tenia cap informació al respecte. "Ni coneixia que havia d'abandonar les instal·lacions ni, per descomptat, on s'ubicaran quan les abandonen. Davant aquest desconeixement l'associació ha mostrat la seua preocupació", explica Salvador Sansaloni.
D'altra banda, encara es desconeixen els detalls de la cessió. "No sabem si la cessió és temporal o definitiva, el termini que ha donat la Conselleria perquè es pose en marxa aquest ús agrícola o, entre altres coses, quin serà aquest ús agrícola a què es destinarà", comenta Sansaloni.
"El Partit Popular demana al govern de Compromís de Tavernes que aclaresca prompte la nova destinació de l'associació ACUDE, que diàriament ajuda a uns 30 veïns i a les seues respectives famílies, i que serà desallotjada d'aquestes instal·lacions quan acabe tot el tràmit burocràtic que implica aquesta cessió. Ens oferim a ajudar l'Ajuntament per trobar una solució a aquest problema", proposa el regidor popular.

2 comentaris:

  1. En Acude estan muy tranquilos, saben desde el principio que la cesión era temporal por las circunstancias del local, que podía ser por poco o mucho tiempo, que por ello se les advirtió que invirtieran lo mínimo en lo que despues no se pudieran llevar, y también saben que cuando se vayan, que será para largo pues hay mucho que invertir en el edificio entero para hacerlo accesible, tendran a su disposición otro local.
    Esta nota son ganas del pp de sacar de donde no hay, ni más ni menos.

    ResponElimina
  2. Atres voltes heu posat coses dels face i ACUDE ha fet una nota en el face i si la poseu estaria tot mes clar.

    ResponElimina