28 d’oct. 2016

Els socialistes de Tavernes volen que el govern de Jordi Juan a més de fer bandera de la "transparència" verbalment, l'aplique en la pràctica a l'ús dels vehicles municipals

Així ha quedat reflectit en una moció on els socialistes consideren que s'ha de dur un control públic de l'ús de tots els vehicles municipals. El registre deu contemplar l'ús diari, els desplaçaments realitzats, qui ha sigut l'usuari, motiu de l'ús, lloc on s'ha desplaçat, destí, persona responsable, conductor del vehicle i on queda dipositat el vehicle després del seu ús.

Els socialistes de Tavernes volen que es done solució a les diferents polèmiques ocasionades per l'ús de determinats vehicles municipals, i per les polèmiques pel desplaçament de l'alcalde a Atapuerca i pels desplaçaments amb xòfer inclòs de València a Tavernes de Jordi Juan, (denunciat pel PP de Tavernes recentment).

Els socialistes consideren que "quan l'alcalde considera que necessita un vehicle i xòfer a la seua disposició, no ha d'anar amagant-se, sols ha de justificar el motiu de la necessitat de fer ús de xòfer i vehicle".

3 comentaris:

  1. Es una bona proposta. A vore com queda en el pleno.

    ResponElimina
  2. Sí, si no fuera porque ese control y en el caso de los coches policiales ya se lleva por parte del Jefe de Policia, y los de la brigada por parte del jefe de ésta : Una vez más llegan tarde y desinformados, vaya oposición que tenemos.

    ResponElimina
  3. El alcalde votará en contra. No quiere que se sepa para que usa el Politaxi.

    ResponElimina