11 d’oct. 2016

NdP PP de Tavernes: El PP demana al Govern de Compromís, per segona vegada, que pague els 100 euros del segon pagament de Xarxa Llibres

El Partit Popular de Tavernes ha sol·licitat al Govern de Compromís, per segona vegada, que s'abonés el segon pagament dels llibres dins el programa de Xarxa Llibres. La resposta de la regidora d'Educació han sigut noves excuses.
Després de tres mesos de retard la regidora de Compromís Bea Ferreres encara dóna excuses per no haver pagat CAP a cap dels alumnes que l’han sol·licitada a Tavernes a pesar que 1.200 podrien haver-la obtingut ja, com ella mateixa reconegué. Per ella pesa més “el què diran” que pagar als alumnes que ho necessiten.
Prop de 1.200 alumnes haurien d'haver rebut ja l'ajuda promesa pel Govern de Compromís, però no l'han rebut per fallades en la introducció de dades de prop de 35 alumnes. O el que és el mateix, 1.200 alumnes de Tavernes podrien disposar ja d'aquesta quantitat i no ho han fet “pel que diran” altres 35 alumnes. “I si algun dels 35 ho diu en un grup de Whatsapp?”, es preguntava la regidora de Compromís.
Sap la regidora si algún d’eixos 1.200 alumnes té cap culpa de no rebre l’ajuda que li correspon? Sap la regidora de Compromís si cap alumne d’eixos 1.200 té cap culpa de les fallades del bolcat de la informació? Per a què té el Govern de Compromís un gabinet de premsa tant car si no informa quan fa falta i mentre paga als que pot pagar?
Una vegada més es demostra que el Govern de Compromís més que governar pels veïns de Tavernes governa i actua segons què diran i no pensant en el bé de la població.
El PP exigeix ​​que es paguen les ajudes que corresponen a aquests alumnes i que resolga, quant abans, el problema de l'abocament de dades. Però primer que paguen els 1.200 que haurien d’haver cobrat ja fa molt de temps.

1 comentari: