21 de set. 2016

Per al·lusions...en el tema de les accions de la regidora Noèlia Alberola, contestem sense acritud

La publicació hui d'un article nostre on afirmem en titulars "Ja ha passat un any des de l'anunci de l'Ajuntament de Tavernes de col·laborar en ajuda als refugiats sirians i no sabem res de res", i vist que en la Cotorra de la Vall han publicat tot seguit un article titulat "La manca d'oferiments d'habitatges dificulta l'arribada de refugiats. La regidoria de Serveis Socials enfoca l'ajuda amb altres iniciatives", i vist que no s'ajusta a la realitat la part que ens pertoca a nosaltres com a editors del Diari Valldigna, ens veiem en la necessitat, per al·lusions, de demostrar-ho.

Els fets: La Cotorra ha escrit al seu article què"Aquesta realitat de la falta d’oferiments per habitatges vindria a desmentir el que han publicat mitjans afins al PP, que asseguren que Serveis Socials de Tavernes ni es mou ni es fa res, com si la regidora fora la culpable de la falta d’oferiments en la nostra ciutat".

Nosaltres hem publicat açò. Ací està tot el text de l'article: "Ja ha passat un any des de l'anunci de l'Ajuntament de Tavernes de col·laborar en ajuda als refugiats sirians i no sabem res de res. Ja ha passat més d'un any des de l'anunci de l'Ajuntament de Tavernes, com a membre de la xarxa de ciutats acollidores de refugiats, desplaçats i demandants d'asil que va crear la Generalitat Valenciana. Ha passat més d'un any d'ençà que anunciara la seua intenció de fer un cens de veïns de Tavernes disposats a cedir habitatges desocupats per a acollir famílies de Síria (que serien com màxim dos en Tavernes), i a hores d'ara, no sabem res. L'Ajuntament no s'ha pronunciat. La regidora Noèlia Alberola no ha informat en quin estat es troba este procés, si s'ha creat el cens i si s'ha ajudat o no a dues famílies sirianes".

La Cotorra diu que som un mitjà afí al PP. I un pardal! (Per allò de les plomes, hahaha) Res més lluny de la realitat. El que no ens agraden algunes les actuacions recents del nostre alcalde Jordi Juan i de diferents regidors de Compromís, no vol dir que siguem un mitjà afí al PP. Qui està governant? Doncs és prou normal que tinguen més protagonisme. Indubtablement.

La Cotorra diu: "que asseguren que Serveis Socials de Tavernes ni es mou ni es fa res". Hem rellegit 234.543 vegades el nostre escrit, i no hi ha manera de trobar eixes afirmacions nostres. Si hem dit que després de més d'un any "a hores d'ara no sabem res. L'Ajuntament no s'ha pronunciat. La regidora Noèlia Alberola no ha informat en quin estat es troba este procés, si s'ha creat el cens i si s'ha ajudat o no a dues famílies sirianes". Perquè este blog posa en boca nostra paraules que no són nostres? On diguem que ni es mou ni es fa res? No ho sabem. El ben cert és que NO LES HEM ESCRIT.

Ara bé, sorprén el poc de temps que ha tardat a desplegar les ales protectores davant una "ofensa" que no és "ofensa". Més aviat lectura precipitada. Sorprén que és el blog de la Cotorra la via utilitzada per aclarir i donar explicacions del que fa una Regidoria de l'Ajuntament de Tavernes, que amb els seus companys regidors han aprovat que paguem tots els veïns un gabinet de premsa a més molt ben pagat, per donar quantes explicacions necessitem tots els ciutadans de Tavernes.

Sorprèn que, este mateix mitjà que tan poc tarda a entrar a sac quan es veu atacat (o noeste cas) algun membre del govern de Compromís, a hores d'ara no ha dit ni mu de la polèmica del viatge a Atapuerca, on es posa en dubte la presència de la regidora.

Tanquem ací el tema.

1 comentari: