21 de set. 2016

NdP Ajuntament de Benifairó: LA BANDA MUNICIPAL DE VALÈNCIA VISITA BENIFAIRÓ

La Banda Municipal de València actuarà el divendres 23 a les 20’00h a l’Auditori Municipal de Benifairó. És la primera vegada que la històrica agrupació visita la Valldigna.
Benifairó compta amb una tradició musical centenària amb la seua banda, de fet, en l’entorn de la música bandística és conegut com el «poble més menut amb la banda més gran». El concert, organitzat per l’Ajuntament de Benifairó i pel de València, amb la col·laboració de la Societat Musical L’Entusiasta, vol ser un homenatge a totes les generacions de músics locals i a la banda del poble en concret. Com comenten des del govern municipal «la importància social de L’Entusiasta al llarg del segle XX ha sigut essencial per als benifaironers, com a element de cohesió, d’il·lusió, de treball comú, d’eixida laboral per a molts veïns, i, durant dècades, com l’únic contacte amb la cultura que hi havia al poble, on es donaven casos de gent que a penes sabien llegir i escriure, però interpretaven Beethoven o Wagner, al respecte la tasca ha sigut extraordinària».
L’actuació de la Banda Municipal de València estarà sota la direcció del seu director titular, Fernando Bonete. Interpretaran composicions del mateix director, d’Asins Arbós i de P. I. Txaikovski.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada