14 de set. 2016

NdP Ajuntament Benifairó: FINALITZA LA II LITERATURA A LA PLAÇA DE BENIFAIRÓ

El passat divendres va tindre lloc el darrer acte de la 2ª edició del festival «Literatura a la Plaça» de Benifairó de la Valldigna. Com en la primera edició, es va fer coincidir la cloenda del festival amb la Festa Estellés, també organitzada per l’ajuntament.
Des de la regidoria de cultura mostren la seua satisfacció per l’acollida que han tingut les activitats proposades. Comenten, a més, que «no sols ha sigut un èxit de públic, sinó que també cal remarcar l’alt nivell dels autors que han participat en aquesta segona edició, els quals han connectat amb el públic, establint en ocasions debats realment interessants entre els escriptors i el públic assistent». Les activitats per als xiquets han sigut una part important del festival. El foment de la lectura entre els més joves és un dels objectius de la «Literatura a la Plaça», duta a terme mitjançant activitats que han acostat d’una forma divertida la lectura als més menuts.
En aquesta edició han participat els següents autors: Vicent Baydal, Frederic Aparisi, Ferran Esquilache, Guillem Calaforra, Josep Conill, Xavier Aliaga, Santiago Díaz, Irene Verdú, Juli Capilla, Mercè Climent, Maria Martínez, Toni Orengo, Maria Josep Escrivà, Elies Motxolí i Francesc Bononad.
La Festa Estellés va destacar entre tots els actes amb una sessió de vesprada memorable amb Maria Josep Escrivà i en cantautor Elies Motxolí, juntament amb l’editor Francesc Bononad. Continuà amb el tradicional sopar de cabasset i l’actuació del showman Eugeni Alemany.
«Els resultats d’aquesta segona edició ens esperonen per organitzar una 3ª. Com hem pogut comprovar aquest estiu, la Literatura a la Plaça, a més d’interessar a la gent del poble, comença a atraure a afeccionats a la literatura d’altres pobles. També és important remarcar la col·laboració de Saforíssims Societat Literària, i el recolzament privat de l’empresa Alverlamp.», afirmen des del govern municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada