24 de jul. 2016

Nou episodi del Capità moro? Tavernes no té diners, ha d'apujar els impostos de la contribució però inverteix en una emissora de ràdio municipal.

Pujada d'impostos, pujada de la contribució en Tavernes perquè Compromís diu que no hi haurà suficients ingressos, i cal apujar els impostos o no es podran cobrir les necessitats bàsiques de l'Ajuntament, no podran a tendre a les persones i famílies necessitades...i munten una emissora de ràdio. I això que estem parlant d'un desquadre pressupostari de 6 xifres.

Diners hi ha per al que els interessa. La ràdio els interessa políticament, ja que és un mitjà de comunicació al que voldran traure-li rèdit electoral, via propaganda constant a les seues emissions. Controlaran al personal que estarà al capdavant, per influir en l'opinió pública i tractar d'evitar la davallada de popularitat de Compromís que ha quedat de manifest a la vista dels resultats de les darreres eleccions municipals; considerable perduda de poder de convocatòria (ha quedat de manifest en les assemblees veïnals), i en la passada convocatòria a la manifestació davant la Delegació del Govern a València on pràcticament no va acudir cap veí de Tavernes.

Les despeses d'una emissora de ràdio, que seran com a mínim de 50.000 euros, són necessàries quan l'Ajuntament contempla una baixada molt gran en el capítol d'ingressos l'any 2017, i ja estan gastant una barbaritat de diners en un gabinet de premsa que ens costa 37.000 euros anuals?
Si no hi ha diners per fer front a les necessitats bàsiques de funcionament de l'Ajuntament, és necessari fer despeses desgavellades d'este tipus?
No ens val l'argumentari que: els veïns necessiten eixe mitjà de comunicació per estar informats... Per estar informats? Hui en dia que tenim tota la informació del món a l'instant al nostre mòbil, i on tots els veïns estem interconnectats via xarxes socials, whatsappas, etc?

Estem davant altre cas on tot el poble al final li pagarem la propaganda al partit que està governant amb majoria absoluta. Igual que en l'època del PP. El famós cas de l'efecte capità moro, que dia Xavi Castillo quan imitava al Rus. Això ho pague jo! No us sona d'alguna cosa?

Tenim curiositat en saber quina empresa ha realitzat les feines de muntatge, instal·lació d'equips, etc de la futura ràdio municipal.

12 comentaris:

  1. L'any 2017, on Jordi Juan te en previsió ingressar dos milions d'euros menys, monta una ràdio. Molto bene! Visca la propaganda i que m'ho pague el pueblo!
    En Valencia, on ell viu, pot ser siga normal això, ací al poble tenim una paraula per definir-ho, i no és massa oportú esmentar-la.

    ResponElimina
  2. Per a triar els dies de festes consulta popular, però per pujar els impostos i obrir una ràdio res de res. Quin pas per la política més patetic

    ResponElimina
  3. L ajuntament de Tavernes demostra la seua solidaritat incrementant el impostos als seus ciutadans. Així es recompensa l esforç, que han fet durant tots els anys de crisis, els seus habitants per mantindre la institució. Un poc de sacrifici per la seua part que no vindria mal

    ResponElimina
  4. De segura estic que no posaran als millors, ja seu arreglaran de manera que posaran al que puguen dirli que te que dir i que te que fer. Com fan els suberbis i els dictaors de tota la vida. Que anem coneguent a estes persones. Anaven de "buenos", pero ves darrere dells. A mi m'han enganyat. Vaig votar a Jordi Juan a vore que ixia, i si fora ara, despres de que he vist tot el que he vist, ni de conya. Per aixó, ja tenia als altres.

    ResponElimina
  5. La radio se monta con una subención de la diputación para ello, y no de fondos municipales. Y lo sabéis perféctamente.

    ResponElimina
  6. En ningún punto de la noticia hacemos referencia a la subvención de la Diputación, que Tavernes ha utilizado para sufragar la obra y la dotación de equipamiento.
    Hacemos referencia al coste anual del servicio, no de la puesta en marcha. Nos gustaria conocer que empresa ha contratado el Ayuntamiento con esa subvención de la Diputación. Los fondos municipales pagaran a los contratados,Seguridad Social,nóminas,la luz, el agua, el telefono, internet, el desgaste de los equipos, reparaciónes, impuestos, SGAE,imprevistos varios, entre muchos otros conceptos que no controlamos. Y lo sabes perfectamente.

    ResponElimina
  7. La subvención de la Diputación se hubiera tenido que destinar a asfaltar calles y caminos del campo que estan hechos polvo y hacen mucha falta.
    La radio no es necesaria pero Compromís la necesita para vender humo y la instalación la ha hecho la empresa en la que trabaja un concejal que ya hizo la retransmisión de plenos

    ResponElimina
  8. Com siga la mateixa empresa de sempre, serà ja pa cagar-se!!!!!!

    ResponElimina
  9. Qui aposta amb mi que serà el regidor de Transparència el que farà de locutor i tot en la ràdio? Qui aposta algo en mi a que farà un programa i tot?

    ResponElimina
  10. Si la instalació la feta la empresa de Chofre, o en la que treballa, a que esperen els partits de la oposició per a plantarí una denuncia? Jo no meu crec que este home puga arribar a eixe extrem. Si es de veres que la seua empresa ha fet tota la instalació, seria el colmo del frikisme a Tavernes. No meu crec. Seria demostrar que esta de politic per a adjudicarse totes les faenes, i aixo seria de burros. Ningú pot ser tan burro. Per aixó dic que no meu crec que siga la empresa del concejal. Ixiriem en telecinc i tot.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No,no es un burro este Chofre. Y ha hecho tambien la instalación de la emisora de radio. Y Jordi consintiendo todo esto.
      Ya le decían el otro día en un blog que Chofre le hundiría politicamente y Jordi sin reaccionar y consintiendo todas estas cosas que claman al cielo.
      Y no hablemos del otro Chofre.

      Elimina
  11. lo de capita moro es per axo mho quede jo?
    aixxxoooo meuuuu quedeeeee iooooo, chieeeee

    ResponElimina