12 de jul. 2016

NdP: CANÇÓ D'AUTOR A BENIFAIRÓ. Jordi Montañez i Quim Sanç actuen a Benifairó de la Valldigna

El proper divendres 15 de juliol es realitzarà a Benifairó de la Valldigna el concert Cançó d'autor a Benifairó que comptarà amb les actuacions del principatí Jordi Montañez i del valldignenc Quim Sanç Benifairó de la Valldigna acollirà la cançó d'autor amb la cita d'aquests dos cantautors. El concert s'emmarca dins de les celebracions del X aniversari del portal valldigna.cat i des de l'organització s'ha volgut fer un darrer homenatge pòstum al pintor benifaironer Paco Alberola que va faltar el passat mes de maig i que va ser en vida un gran impulsor del projecte en xarxa VALLDIGNA SOM I SEREM. El concert es realitzarà a l'Auditori Municipal de Benifairó de la Valldigna a les 22.30h i tindrà un preu de 6€ anticipada i 8€ a taquilla. Les entrades anticipades es poden aconseguir en el següent enllaç http://bit.ly ConcertBenifairo i inclouen també l'opció d'aconseguir els discs amb l'entrada.
Jordi Montañez arriba des del barri popular del Carmel de Barcelona per presentar el seu tercer treball Anòxia, un disc que ens fa partícips de les opressions invisibles que ens asfixien davant de la més crua resignació o de la més ferotge resistència. Ha editat tres àlbums: Anòxia (2015), Cançons d'ara (2013) i Dolça victòria (2011), i ha participat en diversos discos col·lectius (Tribut de Sorra i Fulles a M. Martí i Pol, Canten Giné...) tot
Quim Sanç és un cantautor i músic valldignenc, molt vinculat a la música tradicional valenciana, que va començar la seua carrera molt jove: als 11 anys va col·laborar, a la flauta de bec, en la gravació d’una cançó del disc “Guaita i Balla” (2003), del grup Sonadors de la Guaita i des d’aleshores ha participat en la gravació de més d’una desena de discos entre els quals s’inclouen “Ximo Caffarena presenta: La Valldigna canta nadales” (2004), “L’Ajunt de la Bóta”(2009), “Ara, Estellés: 12 poemes, 12 cançons” (2011), “L’haca flaca” (2012), de la Rondalla Agredolç, “La quadrilla” (2013), del grup valencià TresFanBall, o “Desperta Ferro” (2014) del grup de rap Arrap. En 2014 va publicar amb el grup Naia, del qual n’és membre, l’EP de quatre temes “No caminem sols”, i va ser el moment d’editar el seu primer treball en solitari, que ja havia enregistrat l’any anterior, “Primeres Intencions” (2014).
realitzant gairebé 300 concerts arreu dels Països Catalans i en algunes ciutats europees com Budapest. La seva trajectòria ha estat reconeguda amb diverses nominacions als premis Enderrock i amb actuacions a festivals de prestigi com el Barnasants. Montañez, a part de diversos espectacles d'homenatge a Silvio Rodríguez i Ovidi Montllor, també realitza una activitat concert de la Nova Cançó a la Universitat de Barcelona per a estudiants internacionals de català i que l'ha portat a la Universitat de Szeged i a la Universitat ELTE de Budapest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada