21 de jul. 2016

NdP GMV: El Grup Muntanya Valldigna col·labora al Voluntariat Ambiental de Simat

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna conta amb la col·laboració del Grup Muntanya Valldigna, que des de l'1 de juliol s'encarrega també aquest estiu de coordinar el Voluntariat Ambiental de Prevenció d'Incendis al terme Simater.
Principalment, les tasques que es realitzen són: el control i vigilància dels paratges naturals, dels abocaments incontrolats al terme municipal, així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls.
Des de la Secció del Voluntariat Ambiental del Grup Muntanya Valldigna col·laborarem en el que faça falta en aquest voluntariat ambiental, entre tots aconseguirem una Vall més neta i sense incendis. El voluntariat està sent supervisat per membres del GMV, coneixedors de la zona i la durada serà des de l'1 de juliol al 31 d’agost, amb jornades de vigilància de matí i vesprada. L'horari de vigilància és des de les 10:00 hores fins a les 20:00 hores.
Fa uns dies vam veure com es cremaven més de 200 hectàrees al terme de Simat en l'incendi que va cremar gran part del terme de Carcaixent i altres territoris de pobles de la Costera. Esperem que no hi haja cap incendi més al llarg de l'estiu. Estarem vigilant per intentar evitar la crema del nostre territori.
Des del Grup Muntanya Valldigna volem remarcar la inestimable tasca que realitzen els voluntaris, en la prevenció d’incendis forestals i per a preservar les nostres muntanyes, i també, agrair la confiança de l'ajuntament de Simat en aquesta entitat, que des del 2008 s'encarrega de coordinar les tasques de voluntariat ambiental de prevenció d'incendis al terme simater.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada