6 de jul. 2016

A las barricadas! L'alcalde de Tavernes insta als veïns a mobilitzar-se davant la Delegació del Govern per eliminar l'escaló de la platja de la Goleta

És l'Ajuntament qui organitza la concentració de protesta dels veïns davant la Delegació del Govern per solucionar el tema de l'escaló d'uns dos metres d'altura d'arena, la qual cosa converteix en esport d'aventura prendre un bany. La platja de la Goleta té una bandera blava, i a este pas, l'hauran de convertir en bandera roja, per la perillositat de l'accés als banyistes.

La concentració serà el dia 15 de juliol, a les 10 hores, i els veïns interessats en acudir ho podran fer apuntant-se en les oficines de la Tourist info de la platja de Tavernes de la Valldigna.

La nova política recupera la política de les barricades, o el todos a una, como Fuenteovejuna. Cames els han faltat al govern de Tavernes per evitar que els veïns els puguen fer responsables de l'estat de la platja.

1 comentari:

  1. Pot ser siga un entreteniment, mentiré la gent va a la Delegacio de govern a protestar no protesta per l estat de l abandonament que está patint tota la platja com es el llac, els jardins, les zones d oci, etc...

    ResponElimina