31 d’oct. 2014

Un escaló d'altura del nou quisc de la placeta del Tio Julio

Un escaló d'altura han descobert des de Valldigna Accessible en la reforma del quiosc de la placeta del Tio Julio, segons hem conegut. Un escaló que, en cas de tindre que entrar les persones dins del quiosc per a comprar, no facilitaria l'accés a persones en mobilitat reduïda. El que no sabem és si els clients accediran a l'interior del recinte per comprar, o des de les finestres exteriors, igual què en la piscina municipal. Ara be, siga quin siga l'accés, i amb el poc que costa fer una rampeta, s'hauria haver fet des de primer hora, no?

10 comentaris:

  1. Entren o no entren els clients,ja estem vetant que el quiosquer haja de ser minusvàlid?

    ResponElimina
  2. Doncs si, fer les coses be des de primerhora costa no res. Continuem amb la feina de matalafer, primer fer per despres desfer. Tractant-se d'un lloc propietat de l'ajuntament, reformat en octubre 2014, com a minim hauria de complir la normatuva d'accessibilitat des de primer hora, no vos sembla?

    ResponElimina
  3. Anònim

    el 31/10/14

    Siga com siga,es discrimina. O no pot presentar-se a la licitació cap minusvàlid per a quedar-se la explotació del quiosquet?

    ResponElimina
  4. Es pot presentar a l'oferta com qualsevol veí i si ho guanya segur que li ho arreglen i fins i tot ho arreglarien i estaria arreglat si ho havereu dit, nomes dir-ho.

    I tu vols dir que els constructors discriminen? Això vol dir que estes persones no poden comprar un piso normal? Això vol dir que el piso que tinc en venda estic fent una discriminacio perque no el tinc preparat?

    Crec que això de si presenten oferta o no es un altre debat i que no te res a vore amb la clavada de pata que heu fet en la nota. Hi havia altres mitjans i ho sabeu, teniu porta oberta amb arquitectes i politics i ho sabeu, pero heu preferit la nota, en pla PP, i ho sabeu. I en tots els diaris i blocs del poble. A fer mal.
    Digueu i reconeixeu: hem errat amb la nota, com ells han errat amb el mini escalonet. Nomes calia dir-ho. Teniu massa orgull i no ho fareu.
    Heu clavat la pata amb la nota, amb rao o sense, ara si buscaveu donar carnassa al PP ho he aconseguit.

    ResponElimina
  5. L'escalonet obri un nou punt de vista. Per una tonteria, calia demanar ho directament a l'Ajuntament? Fer el comunicat de premsa es per fotre?
    Polèmica servida.

    ResponElimina
  6. Clar que es per fotre. No ho dic a l'ajuntament i monte el pollo en la premsa.
    Ni ha que saber la història i es que, presumptament, van demanar al govern nomes iniciar la legislatura que es desferà dels arquitectes per haver consentit actuacions contra l'accessibilitat dels edificis. També que denunciaren les actuacions fetes en edificis publics i privats contra la llei en passades legislatures i obligaren a solucionar-les.
    Això li'ls va dir que era impossible, i pareix ser que ara els arquitectes i també el govern son els enemics.

    ResponElimina
  7. Es pota actuar diferent, però no més trasparent. No sols el govern pot triar transparència, igual altres entitats volen donar a conèixer algunes de les gestions que es veuen obligats a fer.

    ResponElimina
  8. Jo escalonot, et creixerà el nas!3 de novembre del 2014, a les 11:13

    "Jo escalonot", parles sense tindre ni idea del que dius, però segur que tens accés als registres d'entrada que la entitat puga haver presentat. Em consta que així ho han fet cada vegada que han tingut algo que informar a l'ajuntament. En cap moment em consta que van "demanar al govern nomes iniciar la legislatura que es desferà dels arquitectes per haver consentit actuacions contra l'accessibilitat dels edificis."
    Que bo es parlar desde la ignorància i sesgar la realitat cap a la teua conveniència.

    ResponElimina
  9. A Jo escalonot no li creixerà el nas. Segur que no. A tu sí per què saps que axò es veritat. Eixes coses no es demanen per escrit sino que en reunions es comenten coses, es diuen, es deixen caure de manera subtil.
    Els arquitectes municipals són els vostres enemics per actuacions de passades legislatures i el govern actual també per no haver fet purgues en pla sovietic. Ho haveu demostrat. A la primer que heu pogut no s'hau parat en palletes: als diaris i a tots els mitjos de prensa que heu pogut acudir.
    I que a tu no els conste, no vol dir que no ho feren. I si estaves en les reunions de només pujar el nou govern, eres un mentirós. I si parlem d'escrits jo voldria que enviareu aci i que ho publicaren el que vau enviar abans del comunicat de premsa, informant de les anomalies i demanant les solucions. L'enviaras?
    Conveniencia dius?, a mi me la rebufa que la porteta tinga un escalonet o no, i a tu també tindria que replantifar-tela per que segur que tampoc vas a entrar mai. Pero armar el pollo es molt bonico. I tenim el ego satisfet.

    ResponElimina
  10. A tu te la bufa araa l'escalonet ja vorem en el futur valent... Hi ha moltes formes de diversitat funcional i tu tens un bon pollo montat al cap ho sent per tu. Però per altra banda opinar i debatre es sa i democràtic. Gracies a tots

    ResponElimina