18 d’oct. 2014

La piscina, la piscina, ...no s'obri la piscina! (I)

Que si van i obrin dos facebooks de la piscina, un este octubre, i la gent del poble escoltant que es diu que si s'obri, que si tal, que si qual, que ja tots en el banyador cap allí...però anem a vore, senyors nostres...que no va a obrir-se, que no està acabada, que l'empresa adjudicataria està en concurs de creditors, que no tenen un centavo! I sabeu el més gros de tot? Que al final, ja voreu com ens costarà pagar tot el desastre adjudicatari de l'obra de la piscina coberta a tots, mecaguen!!!!....Altra nyenyà!! Com el pàrquing de l'hòstia, ja voreu! Anem a reproduïr el text publicat al facebook de l'alcalde, on ho explica molt clar el tema:
M'agradaria comentar-vos que la situació administrativa i concursal de la piscina coberta és la mateixa que l'any passat. L'empresa a la que se li va adjudicar la concessió (contrucció de la piscina i futura explotació de les instal•lacions) en l'any 2008 va quebrar (presentà concurs de creditors) en l'any 2012. En l'any 2008 ja vàrem adverir quan estàvem a l'oposició que l'empresa adjudicatària no tenia experiència en el sector i que l'estudi de viabilitat havia estat valorat amb 0 punts pel mateix Ajuntament. Ara queden dues opcions:
1) O bé, l'empresa ix de la seua situació de fallida econòmica i, així, pot acabar les obres i instal·lacions i després posar la piscina en funcionament.
2)O bé, l'empresa es liquida. En este cas l'Ajuntament hauria d'indemnitzar en aprox. 1'5 milions d'euros a l'empresa (diners que el Consitori no té) per l'obra construïda, igual que ha passat en el pàrquing del Passeig que l'Ajuntament ha hagut d'abonar quasi 2 milions d'euros a Park Campanar després que esta empresa abandonara la concessió.
Açò us ho conte perquè molta gent m'ha preguntat per la situació de la piscina després que aparegueren alguns perfils per ací el Facebook. En el millor dels casos, dubte que la piscina es puga obrir al llarg de 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada