21 d’oct. 2014

Perquè es diu per ahí això de PPSOE?

Segur que esteu escoltant per tot arreu, en la Valldigna i a nivell nacional, això de PPSOE, veritat? I molts direu...Però això que collons és? Un nou partit polític? Un altre??? Doncs no, vol dir què en el fons, l'actitud dels dos "grans" partits sembla ser la mateixa. Mantindre poder i privilegis siga com siga.
I anem a posar un exemple molt clar...conegueu el cas de la dimisió del Ministre Gallardon, i la seua inclussió de per vida en un Consell Consultiu de la Comunitat de Madrid, dos dies després, cobrant 8.500 euros al mes en 14 pagues anuals?
En este Consell Consultiu, format per 10 membres, 8 estan vinculats al PP i 2 al PSOE. Fa no rés, dos partits polítics van demanar la supresió d'este Consell vitalici que sols es reuneix un dia a la setmana, i que les seues funcions les assumira el Consell d'Estat.
I què ha passat, senyores i senyors? S'ha suprimit este consell vitalici? Això faltava! El PP i el PSOE, junts, de la maneta, de forma completament "transparent", han dit NO a la supressió d'este Consell que costa 4,4 milions d'euros a l'any i no aprofita per a rés. És per això, entre d'altres coses, que cada vegada escoltareu més allò de PPSOE... i diriem més encara...no descarteu un pacte municipal PP i PSOE si els resultats són els esperats de baixada generalitzada dels dos partits. Al temps!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada