18 d’oct. 2014

De memòries i clavades de pata, una altra...

Hui no anem a opinar, ni a comentar, no senyor! jejeje, (que mentiders som) Hui en Las Provincias, Víctor Borrás diu què ningú l'ha informat del  projecte del col·lector de la platja de Tavernes. Com el xiste de la cabina de telèfons on estan jugant 2000 jugadors en un metre quadrat d'espai, i marquen i el porter diu; si és que me dejais solo, coño!. Així, jajajaja.
Però si la regidora d'Urbanisme és del seu partit! Però si el tema del col·lector ja va apareguent en premsa fa més de 3 anys!
A vore, el passat dimecres 15 d'octubre, Victor Bossás i Carmen Canet es van reunir amb membres d'ACEPLAT, on, segons publica el blog d'Estruch, es va tractar un tema dels que MÉS PREOCUPA A L'ASSOCIACIÓ COM ÉS LA FINALITZACIÓ DEL COL·LECTOR DE L'AVINGUDA:
o siga, reunits parlant d'este tema, junts els dos regidors socialistes i NO INFORMA NINGÚ a Borrás del tema del col·lector?? jajajaja, ostras tu, què bò! i les creilles parlen, i els boniatos son bons pa la tos!
Mare meua com està el pati!
A què tenen raó els Cotorrets quan diuen que s'acosten eleccions?
Ací tenim una mostra palpable de les "bones" relacions entre no ja els socis del govern, sino entre els mateixos regidors del PSOE. Perquè Canet si està ben informada, i no d'ara....
En la foto, agafada del Quadern, es pot vore que estaven ben a prop sentats com per a informar-se del tema del col·lector, chè! Quin nivell tenim, ai, mareeeeeeee!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada