31 d’oct. 2014

Perquè em parlat be de l'alcalde, ara som del Bloc???

Refotre, tu! Ja no se pot valorar la feina d'algú, si és d'un partit polític, perquè enseguida volen afiliar-te a eixe partit! jajajaja. Que no va i resulta que escrivim el post de Jordi Juan Uno para todos y todos contra uno, on valorem que, en termes generals, està fent prou be la seua tasca com alcalde, i ara volen posarnos etiquetes, chè! Ai, ai, mareeeee! Que si som un blog nou, que si hem creat el blog perque l'altre està cremat, que si estem pa tirar-li flors al Compromís Bloc, ...
A vore, senyores amb senyors, i xiquets with xiquetes, per anar entenent ho, nosaltres parlarem be d'algú quan s'ho guanye, i éste és un d'eixos casos. Ens agrada en termes generals la feina que està fent l'alcalde Jordi Juan, i ho varem explicar: ens sembla una persona honesta. A molta distància de la resta de rivals polítics locals. I, com ho pensem, ho diguem, que voleu? nosaltres també sóm sincers. I en estos moments, en la política fan falta persones HONESTES.
Doncs per a que ho sapigueu, em fet un comentari al blog del nostre benvolgut Enrique Estruch, al que també considerem una bona persona, sols que de vegades, la seua obsessió per sumar comentaris no li deixa vore el fons, veure quin és l'objectiu de determinats comentaristes infiltrats.
Ah, sens oblidava, ....Jordi Juan és un bon alcalde!! Espereu-vos, a vore ara....l'alcalde està fent ho prou bé en general!! O com dia Rajoy, Jordi Juan està fent ho molt bé, excepto algunas cosas.

2 comentaris:

  1. Darrer TOTS els blogs locals hi ha un partit. Cadascú acaba agranant cap a casa i vosaltres no sou menys. I és ben fàcil de demostrar. Poseu nom i cognoms entre els administradors i voreu com ixen afiliacions o familiars afiliats a un partit. Encara fa massa poc de Podemos i al poble tampoc hi ha encara filosofia de moviment ciutadà que defense els interessos del poble independentment dels partits. Per ara,als blogs locals no hi ha ningú que cace sense gos.

    ResponElimina
  2. Per que EM parlat de... L'em va amb h,quan es refereix al verb haver. Amb açò no poden ser del Bloc

    ResponElimina