2 d’oct. 2014

Nova temporada de Juego de Tronos a Tavernes!

Segons està el pati de butaques, ja sembla estar tot a punt per acollir la nova temporada de Juego de Tronos versió Tavernes de la Valldigna; tenim tots els personatges!!Està el xic de la peli, què lluita contra vent i maror per salvar el seu País dels atacs que li plouen per tot arreu! Està el malvat que te pinta de bò, però ves darrere, ves! jajajaja Tenim al destronat què no vol soltar el mos i entre lluites internes va mosegant tot el que se li posa per davant! Tenim la tribu dels d'enmig, què enfrontant a uns i altres, tracten de traure rasquit del botí! Tenim a la Reina de Dracs, mascle i femella, què ara que han crescut, li volen mossegar la maneta! Tenim a la Mano del Rey, que se les emporta totes i doblades, i que encaixa perfectament! Tenim als caps dels exercits Reals, què van a pinyo fixe, cap gatxo i treballant a sac per salvaguardar el Regne...! Tenim a la Reina de la Llum, què s'enfronta a la terrible obscuritat!
Ara, en esta temporada, també van a entrar en acció nous enemics, què encara si cap, li van a donar més emoció a la nova temporada de Juego de Tronos!!
Èxit assegurat!!!!

1 comentari:

  1. Qué els d'enmig enfronten a les parts ? No fa falta, ja ho fan i ben rebé elles assoletes, inclús entre ells mateix ara mateixa . O no ? .

    ResponElimina