6 d’oct. 2014

Compta el vot dels no afiliats en les primàries del PSOE de Tavernes?

Ai mare, quin culebró! Si atenem al què el PSOE de Tavernes ha comunicat a l'encetar el procés de primàries obertes, ens diuen què és un procés obert a la ciutadania, on poden participar en la votació tots els militants, els joves socialistes i simpatitzants que així ho manifesten.
Fa uns dies varem publicar què en el procés de les que anomenen primàries obertes, hi ha alguns xicotets problemes. Si algú vol presentar-se al procés de primàries obertes, en la fase de precandidatura, i segons han informat precandidats de Madrid, el partit no facilita informació dels militants, i demana als precandidats que ha de reunir els avals, un mínim d'un 20 per cent, per poder presentar-se a les "obertes"; lo de obertes queda molt be de cara a la galeria. També diem què sabem qui serà el candidat què guanyarà les primàries: Víctor Borrás.
Doncs ara, ens han informat, attenzione!! què el vot dels no afiliats, no servirà per a res, ja què després ho ha de ratificar l'assemblea local, on sols estan els afiliats. Si esta informació és correcta, a què juguen diguent què son obertes i pot participar i presentar-se tot el món, què està obert a "tota la ciutadania"?
Què és? Una jugada per dir mireu què transparents què som i què participatius? I per tindre notorietat a la premsa i als mitjans de comunicació? I a més, quan tots, no sols els del poble ho saben, sino també en Siberia, Xina, Estambul, etc què sols va a presentar-se un candidat?
O és que el candidat va a lluitar contra ell mateix i pot perdre? Cas seria, chè! Encara que de més grosses se'n han vist! jajajaja Tan fàcil què seria dir: nyoras, nyores, he aquí el senyor guanyador! And the winner is...! I tots a aplaudir i a fer-se fotos pal facebook, com toca!...o no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada