6 de nov. 2011

Una campanya electoral molt descafeinada

Ha començat la campanya electoral per les nacionals del 20 N mol descafeïnada. No es palpa a l'ambient pràcticament que hi ha eleccions. La gent està molt apagada, amb molta tristor.

Els panells electorals cauen sols, no hi ha rallades, ni pintades. Sembla ser invisibles. Tenim campanya i no tenim campanya. No es parla als bars pràcticament del tema. No ha despertat l'interès de la gent. Sols es parla de l'atur, dels eres ( o de l'andalús, per allò del passe de bous dient, en lloc de olé, eré!).

Pancartes no se'n veuen pràcticament, exceptuant algunes ja prou velletes del pp, sembla que emprades en altres campanyes (els diners són els diners).

En resum, el més important d'estes eleccions, des del nostre punt de vista serà el nivell de participació dels veïns del poble a estes eleccions generals. serà interessant comprovar si baixa respecte als anterior comicis nacionals. Serà una prova més del desgast de la classe política. Si continuen així, pel camí que van, no votarà al final ni Juan Valdés. Descafeïnat.

6 comentaris:

  1. però hi ha campanya electoral? No m'havia enterat. Serà possible. Ací el descuides un dia, i et monten un fregao!!!

    ResponElimina
  2. Podeu copiar les fotos de quaderndereflexions.blogspot.com epigraf "UPyD es presenta..."
    I fer-me arrivar el que vullgau al email meu.

    Vos faig arrivar un extracte del acte amb toni cantó :
    Asistents : asociació de veins, de ames de casa i de Aceplat.
    Premsa : Carles Gimeno, excusá per motius personals la seus asistencia Raúl Gil
    Altres : vintena d' empresaris, comerciants i profesionals amics Parlá en primer lloc, Lidón Ordoñez, delegada per a La Safor, la cual explicá els fonaments del partit, les idees principals.
    Després parlí jo, diguent perqué després de huit anys fora de la politica activa tornava a ella : el trovar una opció principalment ciudatana, que en tornava a ilusionar després del despago sufrit en l'anterior opció política, i el desastre i mala gestió que están demostrant uns i altres en les comunitats que governen, com el Psoe en Castella La Manxa o el PP açi en la C. Valenciana, per eixemple en el tema de les farmacies
    Per últim parlá Toni, el cual es va centrar en l'estalvi de 40.000 milion d'euros que suposaría el tornar sanitat, educació i justicia al govern central i fer desapareixer les diputacions, niu de colocacions, i reformant el senat, altre niu d'aixó, a més de la igualtatt que aixó suposaría, doncs en Valencia paguem vacunes que a Madrit son gratuites.
    Es va obrir un debat entre els asistents, preguntan-li a Toni sobre que pensabem de la educació concertada, responent este que l'apoyem pero sense descuidar la pública per a que tot el mon puga accedir en igualtat de condicions a una educacuó digna.També li peguntaren sobre ls definició de laic de partit,explican-la i sobr el tema de l pago de IVA de factures que no has cobrat, contestanli que en el nostre programa va la defensa de qu'el IVA es pague cunat es cobre , i qu'es compense el qu'el puga deure la administració en un cas donat.ahí vaig explicar jo el tema de la piscina, post vorelo en el meu blog.

    Després, sobre les 11,15hs. eixirem al mercat : cares de sorpresa, fotos amb ell, autógrafos, dedicatories, abraços,... un xou,

    El Dilluns Toni estará en Gandia on recorrerá el pss de Germanies fins a la plaça de les escoles píes, nosaltres açí al poble tanquem l'acte electoral el Diumenge a la plaça del poliesportiu sobre les 18,30 hs.vos convide, ara m'en vaig al mercadet de Gandia i el Dimarts al de Barx, dimecres vaig fer el de Simat i Dimarts el de Benifiaró.

    Si necessites algo més, tocam al 639088185

    ResponElimina
  3. Nosaltres no tenim cap problema en publicar allò que ens envieu. No acceptarem cap insult. La resta, tots tenen dret a opinar.

    ResponElimina
  4. Moltes gracies, sou tot uns demócrates, que aprenga el altre blog que al pareixe ser diu es d'esquerres, pero sectari, teniu vosaltres també el meu blog a la vostra total disposició, si voleu, encara siga en secret si no voleu desvelar-vos, poseuse en contacte amb mi i colaborarem, ara ja em diuen uns, els nacionalistes, fascista,per lo de retornar certes competencies al estatat altres, els de dreta, socialista, per ajudar i tindre una bona i sana amistat amb Carmen Canet. Que parlen d'ú encara siga mal, diuen.

    ResponElimina
  5. Sabeu que el blog nacionalista no em vol, pubivcar res d'açó? i es diuen demócrates de tot la vida

    ResponElimina
  6. UPyD TANCA LA CAMPANYA A TAVERNES

    Amb una repartida de globos, caramels y fullets electorals a la porta del poliesportiu i pel Passeig Colon , doná per acabada el colectiu local de UPyD la seua campanya electoral a nivell local, ara sols resta el repassar cartells, i ajudar als colectius de la resta de La Safor.
    Recordem que escomençarem el passat Dijous dia 3 amb la vinguda de Toni Cantó, candidat per la província de València, el qual després d' una xarla amb associacions civils, prensa i xicotets empresaris, comerçiants i professionals, es va dirigir cap a lmercadet del Dijous i mercat municipal, on va alçar un gran revol, amb fotos, abraços, autógrafs, dedicatòries i un sinfí més de mostes d' apreçi i carinyo, peró , sobre tot, fent arrivar a la gent el nostre missatge.
    Huí, Dilluns 14, el tornarem a vore a Gandia, on estará sobre les 11 hs. pel Passeig de Germanies, carrer Major i plaça escoles Píes, segur que l'armará gorda.
    El Dimarts el colectiu valler es desplaçarem a Barx, i el Dijous tots a vore a Rosa Díez a València , acabarem el Divendres al mercadet d'Oliva.

    Ara es l'hora de reflexionar, no tot es blau o Roig, també existix el rosa.

    Signat : Enrique Estruch i Ferrando

    ResponElimina