29 de nov. 2011

Tercera Taula temàtica del Pla de Mobilitat Sostenible este dimarts 29 al Braç Treballador

 La tercera i última de les taules temàtiques de participació ciutadana serà La taula de mobilitat geogràfica, econòmica i turisme sostenible, el dimarts 29 de novembre, entre les 18:00 i les 21:00 hores, en el Centre Social Braç Treballador.
Esta tercera taula s’ocuparà del turisme sostenible i de l’aposta per una adequació de la xarxa de camins rurals. A més, tractaran específicament com l’activitat comercial dels nuclis urbans, poble i platja, es veuen influïdes per la intensitat del trànsit que puguen tenir els carrers o per la dimensió de les voreres, l’existència o absència de zones d’aparcament, espais de càrrega i descàrrega, etc., i com és de beneficiós per a tothom un disseny d’espai públic adequat i atractiu.
El Pla de Mobilitat Sostenible de Tavernes a hores d’ara està en procés de participació ciutadana, a través d’una enquesta en la web i amb punts ubicats als principals llocs públics de la localitat per a recollir les opinions dels veïns sobre un tema que afecta directament la seua qualitat de vida. Per a poder participar-hi, cal entrar en la web i omplir els qüestionaris.
 
http://www.tavernes.es/participa/

foto de tavernes.es

5 comentaris:

  1. em sembla molt be lo de les taules de participació ciutadana. Ens falta molta cultura participativa al poble, però de segur què anirem augmentant-la.
    Enhorabona als editors d'este blog. Ja era hora que poguérem llegir quelcom objectiu i sense remar a la dreta o a l'esquerra.
    Seguiu així!! Vos he descobert fa poc, i vos anime a publicar més seguit. Ànim!

    ResponElimina
  2. Vos espere a tots allí esta vesprada, i si voleu saber més de les dos anteriors, en el meu blog teniu el resum i fotos (quaderndereflexions.blogspot.com)

    ResponElimina
  3. gràcies per la informació, senyor Estruch. Prenem nota.

    ResponElimina
  4. De rés, es que vaig participar en les tres, espere sigam colaborant donat que veig que compartim moltes coses : tot el que siga be per al nostre poble.

    ResponElimina
  5. P.D. com les técniques i Carina ens demanaren als presentes que ferem publiques les taules i els seus resultats, pregue utilitzeu tot el meu material per aixó, sería convenient que publicareu tot lo de les taules que pogau, li farem entre tots un gran favor al poble donat que quants més partipem-hi, millor , i si a les properes acudiu, entre tos podrem fer arrivar millor el missatje al poble, que es lo que interessa.

    ResponElimina