26 d’ag. 2016

La credibilitat de Jordi Juan en entredit: la premsa demostra que va firmar les dietes de quilometratge que va atribuir a una errada del seu secretari.

El cas del viatge a Atapuerca de Jordi Juan i Josep Llàcer continua augmentant l'escàndol. Jordi Juan, l'alcalde i diputat de Tavernes de la Valldigna, va assegurar el dia 18 d'agost al seu facebook què "És cert que vaig agafar un cotxe de l'Ajuntament per a visitar els jaciments d'Atapuerca per a conéixer el seu model de gestió i agafar idees per a la cova del Bolomor de Tavernes. Vaig ser convidat pels directors científics de les excavacions d'Atapuerca i pel secretari general de la seua Fundació. No hi ha cap impediment legal en que jo gaste eixe cotxe perquè a tal lloc anava convidat com a alcalde".

Però l'alcalde Jordi Juan va oblidar esmentar un detall molt significatiu: explicar i informar els seus seguidors que el dia 28 de juliol ja havia cobrat les dietes que havia demanat i firmat per utilitzar..."un vehiculo propio". al viatge a Atapuerca dels dies 6, 7 i 8 de juliol.

Jordi Juan demana personalment 239 euros en concepte de "vehiculo propio. Gastos de kilometraje". Si va anar en un vehicle policial, perquè va indicar el dia 19 de juliol que anava en vehicle propi? Perduda de memòria? Junt amb les dues dietes i mitja, sumen un total de 373 euros. Sols després de denunciar el cas el Partit Popular de Tavernes, el dia 18 d'agost, va iniciar la devolució de les dietes que havia cobrat.
A més, li va tirar les culpes al seu secretari, dient que era una errada seua. El document firmat per Jordi Juan i publicat a la premsa, demostra qui era el responsable d'eixa acció que ara s'ha descobert.

A poc a poc van coneixent-se més detalls d'un cas que ha demostrat ser molt més que una sanció de trànsit. No ja per l'import, sinó per les formes emprades.

4 comentaris:

  1. Malgrat haver tornat els diners, cosa que ja suposa un avanç respecte al que estem acostumats a veure en altres partits, el llistó ha d'estar més alt i això implica, segons el meu parer, que aquest alcalde faria molt bé a dimitir.

    ResponElimina
  2. els diners no són significatius, però pense que tenim que demostrar altres formes d'actuar. Decepció absoluta. Acò no hi ha com tapar-ho.

    ResponElimina
  3. Per favor senyors quanta animalada, pregunten als senyors del pp que pujaven les dietes de fitur quan ells gobernaven, on convidaben a dinar a empresaris de la platja, familiars i altres.... que no eren res de l'ajuntament

    ResponElimina
  4. Porten 5 anys al govern i ja fan pijor que el PP.
    Estos eren els del canvi?
    Si que han canviat pero a pijor.

    ResponElimina