22 d’ag. 2016

NdP GMV: EL GMVALLDIGNA EN EL CAMÍ DE SANTIAGO

Membres del GMValldigna s'han desplaçat a la Comunitat Gallega per a recórrer el Camí a Finisterre (o Camí de Finisterre), una extensió del Camí de Santiago que uneix la capital Gallega amb el cap de Finisterre, situat aquest al sud de la llegendària Costa da Morte. Es considera que aquest camí només pot denominar-se Camí de Santiago si es realitza en sentit invers, de Finisterre a Santiago.
La nostra ruta seguirà des de la cuitat de l'apòstol a la costa Gallega ja que avui dia són majoria els pelegrins que recorren el camí en aquest sentit. Seguirem en pròximes jornades per la variant de Muxia, que des de la localitat d'Hospital es dirigeix a aquesta població marinera. ja en l'edat mitjana alguns pelegrins s'acostaven a Muxia, abans d'anar a*Finisterre, per a visitar el santuari de Nosa Señora da Barca, lloc en què segons una llegenda la verge María va arribar amb barca per a encoratjar a l'apòstol en la seua àrda tasca apostòlica.
Des de l'entitat Valldignenca entenem que deguem promocionar el senderisme com una activitat que es realitza en el mitjà natural, es pot definir el senderisme com la manera més bàsica i senzilla de practicar activitats físiques en la naturalesa i la més accessible per a tots, ja que pot realitzar-se a qualsevol edat, en qualsevol moment de l'any i sobre qualsevol terreny i animem a que en altres ocasions els veïns de la Valldigna que ho desitgen puguem acompanyar-nos en aquest tipus d’activitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada