31 d’ag. 2016

De com es passa de la ruta dels sentits a la ruta del fem en la zona de la Torre de Guaita

El govern municipal de l'Ajuntament de Tavernes entén d'una forma molt peculiar allò de revitalitzar un espai turístic. Invertir 50.000 euros en l'entorn de la Torre de Guaita fa 4 mesos, per valorar i dinamitzar eixa zona com a punt turístic ha durat el que dura un caramel a la porta d'un col·legi. No res.
Els alumnes del taller ocupacional van realitzar les tasques d'adequació de l'entorn de la torre de Guaita el mes de maig. Des d'aleshores, manteniment, atenent al publicat pel diari Levante, deficient o inexistent. Segons el regidor Josep Llàcer, la brigada municipal és que té molta feina.

A hores d'ara, dubtem fos declarat Sendero Azul. Més aviat seria Sendero verd, per la vegetació que creix al seu aire, o sendero del tarquim o del fem, per la merda que dipositen els ànecs i les oques traslladades a eixe entorn pel govern de Compromís.

Un estanquet menut sense cabdal de neteja ni manteniment, hi ha de suportar els 2.500 kilograms del fem que les aus dipositaven anualment a la zona del llac de la Goleta. Resulta curiós que per netejar el llac, Compromís trasllada el problema, el fem,  a una altra zona turística sense manteniment. Que duraran les aus amb vida allí? Prompte ho sabrem.

Si el manteniment és inexistent en plena temporada turística... Com quedarà eixe entorn quan passe la temporada d'estiu?


Fotografia de la inauguració, amb visita de les autoritats. Que bonic estava tot!

1 comentari:

  1. Ja esta net. Despres de la nota d'ahir del Levante.
    Compromís com sempre tard i mal. Espera a que acabe l'estiu per netejar una zona turística

    ResponElimina