2 d’ag. 2016

NP Grup Popular de Tavernes: El PP de Tavernes s’oposa a la pujada del 8% de la contribució que aprovà el Govern de Compromís de Tavernes

El Partit Popular de Tavernes va votar en l’últim plenari en contra d’una nova pujada de la contribució al municipi. Tal com va explicar la portaveu popular a l’Ajuntament de Tavernes, Eva Palomares, “estem en contra de què ens pugen de nou la contribució en una època en la que cada vegada hi ha més aturats a Tavernes, menys activitat econòmica, la població està minvant al municipi i l’IPC està en valors negatius”.
“Compromís ens cobra cada vegada més impostos però no torbem millores en el poble, que cada vegada està més abandonat i brut. L’Alcalde de Compromís opta per la solució fàcil que és la pujada de la contribució i no vol reduir despeses innecessàries, com la propaganda. A més a més cada vegada hi ha més personal dedicat a l’alcaldia com el cap de gabinet, la cap de premsa o un policia al seu servei”, comenta la portaveu popular. Compromís decideix pujar la contribució després d’anunciar que tindrem un ingrés extra de 490.000 euros d’ Iberdrola i sense dir als vallers què pensa fer en els diners que va a cobrar de la pujada del 8% de la contribució.

El Partit Popular de Tavernes, a més a més denuncia la manipulació informativa del Govern de Compromís que ha eixit a la web municipal. S’utilitzen titulars i gràfiques manipulades i fictícies per esquivar tractar la pujada de la contribució d’un 8% en 2017. “Ens pareix que Compromís ha arribat molt lluny amb esta última manipulació informativa a la web municipal i hauria de publicar una rectificació”, entén la portaveu popular.
Les dades reals, les dades de tresoreria i d’intervenció, són que l’any que va entrar Compromís al Govern, en 2011, es recaptaren 5,7 milions d’euros de contribució i l’any que ve, amb esta decisió, Compromís recaptarà més contribució, concretament 6,9 milions d’euros, 1,2 milions més. “Eixa pujada la notarem sobre tot els propietaris de habitatges que ens emportarem un bon susto quan l’any que ve ens envien el rebut de la contribució. Susto que no sofrirà l’alcalde de Tavernes perquè no té l'habitatge al municipi, come ell ha manifestat en la seua declaració de béns”, conclou Eva Palomares.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada