22 d’ag. 2016

NdP Grup Popular de Tavernes: El PP denuncia que l'Ajuntament de Tavernes pague multes de trànsit de Jordi Juan

Jordi Juan, alcalde de Tavernes de la Valldigna i diputat autonòmic de Compromís, va ser multat el passat 8 de juliol quan conduïa un cotxe de la Policia Local de Tavernes per l'Autovia A-3, a la província de Conca, segons Perfecto Benavent, tinent alcalde i qui va donar el seu DNI per tramitar la denúncia, tot i no anar al vehicle ni ser ell el conductor denunciat.

Segons la denúncia, Juan va ser multat quan conduïa a 132 km / h tenint limitada la velocitat a 120 km / h.
L'Ajuntament de Tavernes va dur a terme fa pocs mesos una campanya en la qual va imposar 400 multes en un mes per excés de velocitat, pagades pels conductors que les van cometre. I ara el nostre alcalde ha estat 'caçat' per un radar de la Direcció General de Trànsit conduint a 132 km / h. Però la seua multa no l'ha pagat ell. L'ha pagat el poble.
No hi ha cap justificació per la qual les infraccions de tràfic de Jordi Juan hagen de pagar-les les arques municipals. "Si a mi em multen, done el meu DNI i jo pague la meua multa, igual que ho han fet els 400 conductors als quals l'Ajuntament va multar fa pocs mesos. És intolerable que hàgem de pagar les infraccions al volant del nostre alcalde. Jordi Juan no està per sobre de la llei i ha de responsabilitzar-se'n i pagar-les, com qualsevol altre conductor", comenta Eva Palomares, portaveu del Partit Popular de Tavernes.
El tinent alcalde de Compromís, va confirmar a Palomares que la infracció s'havia produït en un recent viatge de l'alcalde a Atapuerca. Juan havia decidit utilitzar per a aquest viatge un vehicle de la Policia Local. No obstant això, el seu DNI no figura a la denúncia, tot i conduir el vehicle, figura el de Perfecto Benavent, que no estava present en el viatge.
"Exigim explicacions de Jordi Juan per la seua actitud. Per ocultar la seua identificació en la infracció i per passar la factura de la denúncia a l'Ajuntament. Les arques municipals no haurien de servir per pagar les multes dels nostres governants", reclama la portaveu popular.

3 comentaris:

  1. Ya la ha pagado, en cuanto supo de ella.

    ResponElimina
  2. Els de Compromis estan molt calladets. Si no tingueren algo que amagar, ja voren omplit el jugat de querelles, contra el PP valler, al estil, oltra.

    Algo amgen. JJ dimisió

    ResponElimina