2 d’ag. 2016

El govern de Jordi Juan tarda 5 anys a trobar uns senyals de caminals comprats 12 anys abans pel govern de Manolo Vidal

5 anys ha tardat a trobar el govern de Jordi Juan uns senyals de camins comprats en l'època del govern de Manolo Vidal, del PP, 12 anys enrere.
I ací han començat les habituals floretes del: i tu més. El mort li diu al degollat. Estos polítics! Uns per comprar els senyals i no utilitzar-les, i els altres per no assabentar-se de la seua existència en 5 anys de govern, i en trobar-les, per casualitat, segons informa el seu blog oficial, posar-se a vanagloriar-se! És la prova evident que no hi ha un control a nivell inventari de les propietats i material municipal del diposit. O què, si està fet, el regidor de torn no el coneixia... Fins ara?

Al voltant de 200 senyals, ni més ni menys, és la quantitat "perduda" i "recuperada" pel PP i per Compromís respectivament. Esta notícia, hi hauria d'haver-se produït mínim en 2011, o en 2015, no? Ara bé... Quants senyals s'han situat en esta primera fase als caminals de Tavernes? 150? 100? 50? 20 senyals s'han utilitzat. Sols 20 senyals per a tot el terme. En resten a col·locar vora 200 encara. No és per a tirar coets, no?

Un clar exemple de manipulacions informatives tendencioses. Tot és segons els interessa a uns i altres. Política. Tot va vindre perquè en el blog oficial del PP criticaven l'estat deficient dels caminals, i el blog afí de Compromís va entrar al drap. Encara hi ha polítics que es pregunten perquè els ciutadans no confien en ells.

11 comentaris:

  1. Sols basen la seua política en les fotos i poc més. Fiquen 20 senyals de 200 senyals i sols resta fer un macrofestival per celebrar-ho. Primer arregleu els caminals, poseu els senyals i després ho publiciteu. Hem fet tot açò. I tots contents. Quins figures.

    ResponElimina
  2. 5 anys? Ahi es veu que poc es preocupen pel camp.

    ResponElimina
  3. Per que no han posat totes les senyals? Tenien masa faena montant el negoci privat del Iboga?

    ResponElimina
  4. Em pareix una excelent persona el regidor de agricultura. Molt treballador i honrat. Per aixó no entenc perque es va clavar en política. Si fora ara, encara es posaria en un sarau aixina? I per atra banda tambe em pareix una gran persona Mario Enguix. Del PP. També pense el mateix. Val la pena? Ara, no es casualitat que els dos siguen homens de horta. En el horta els homens et miren a la cara, no se com explicaro. els homens del camp son mes sincers. Estos dos homens si ho son. I son de dos partits diferents. els dos volen fer les coses ben fetes, i ahi estan enfrontats per culpa dels interesos politics dels seus partits. aixo no tindria que ser aixina.

    ResponElimina
  5. Estos de Compromis no s'enteren. No es la unica cosa que han tardat. També van tardar en saber que tenien a gent treballant que no treballava i que no aprofitava.

    ResponElimina
  6. Està mal el titular:
    Govern de Eugenio Pérez i el Regidor era Langa.

    ResponElimina
  7. Pareix ser que en temps del PP estavem millor a tavernes.. Per a flipar alguns comentaris, que miren més el coloret blau que el interés per millor el poble.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó,ara vivim en el paradis.
      El poble supernet
      Obres per tot arreu
      La piscina oberta
      Empreses obrint
      Rebaixa de impostos
      Faena per a tots
      El tren en Borderia
      Tres camps de fútbol mes
      Reten de la policía local comprat
      Alcalde vivint i xafant el carrer del seu poble
      Com em pogut viure sense este govern de Compromis?
      Vixca Jordi !!!


      Elimina
  8. Clar que estavem millor en temps del PP.

    ResponElimina
  9. Eu, qui era eixe que treballaba pero no treballaba, això pareix que siga un traballengües.

    ResponElimina
  10. Doncs si estem com estem gràcies al PP. O no teniu memòria?

    ResponElimina