26 d’ag. 2016

Concentració antitaurina el primer dia de festes, el dia 3 de setembre

La concentració està convocada a la Plaça Major de Tavernes de la Valldigna, a partir de les 19 hores, i està organitzada per diferents plataformes i col·lectius, així com per algunes formacions polítiques.

4 comentaris:

  1. Pues a l'alcalde no li agrada gens que es concentren per manifestarse contra ell.
    A ell li agrada més posarse darrere de la pancarta i tocar el pito que ser el motiu de les pitades.

    ResponElimina
  2. Açò si que es per fer una noticia açò

    Josep Rafael Marí i Mollà, d’EU, forma part del govern d’Alfara del Patriarca i és regidor de cultura i celebra bous. Bon exemple.

    Francisco Javier Descalzo Heras, del grup municipal EUPV-EVPV-ERPV-AS:AC, forma part del govern de la Pobla de Vallbona, localitat on fan bous. No s’ha oposat als bous.

    Vicente Mahiques Margarit, del grup EU-ERPV, es l’alcalde de Barxeta que fa bous i els paga dels diners de l’ajuntament.+

    Valentín Mateos Mañas, d’EU, regidor de Silla de Territori, Urbanisme i Infraestructures, i Cultura i Memòria Històrica, permet que al seu poble facen bous.

    Manuel Clemente Silla i Jacobo Morales Sanchez,d’EU-Verdes que estan governant en Xiva, permeten i no diuen res dels bous al seu municipi.

    En Serra, el regidor d’EU no consta que s’haja queixat pels bous al carrer del poble.

    ResponElimina
  3. Hi ha que omplir la Plaça Major. Que s'entere l'alcalde que no volem bous a la Vall.

    ResponElimina
  4. T'has deixat a Victor Massanet, alcalde de Simat, que paga els bous de la butxaca de l'Ajuntament i no dedica els diners a material escolar com va prometre.

    ResponElimina