13 de maig 2016

Una nova zona de jocs en un solar que no és de l'Ajuntament...a canvi de què?

Emprant la lògica, trobem sorprenent que l'Ajuntament governat per Compromís, situa una nova zona de jocs infantils en una barriada que hi compta amb 4 zones de jocs: Plaça d'Espanya, dos al passeig Colon i una al parc dels Vents. A molt poca distància de la nova zona.
Quina és la principal diferència entre les zones existents i la nova zona? Que les primeres estiguen situades en espai propietat del consistori, de tot el poble, i la nova zona està situada en un solar propietat d'una entitat bancaria. I la nova zona de jocs estarà situada allí fins que no es venga el solar. Podria donar-se el cas que la setmana pròxima, es venguera i la inversió aniria on tots sabem.
No hi havia altra opció per a situar una nova zona de jocs a Tavernes? Era necessari situar-la en un solar privat? Era necessari situar-la en una barriada que compta amb serveis suficients? Ens diuen que s'ha buscat en tot moment dotar-lo d'elements fàcils de traslladar en cas que en un futur es produïra la venda del terreny.
I el més important. A canvi de què? A pocs metres de distància, tenim un terreny davant la finca de l'antic IVVSA, que és un femer. Perquè no aprofitar eixe espai, fer les despeses de condicionament sols UNA VEGADA, i no estar-hi pendents si es ven o no es ven el solar privat?

2 comentaris:

  1. Una zona amb tres zones de jocs però on viu més gent que en la resta del poble junt, digueu-ho tot. I a més lo de vendre el solar es algo en estos moments i com be sabeu, prou difícil doncs queden decenes de vivendes pels voltants a la venda i ningú va a construir a preus més cars que lo que s,oferix als voltants per la banca.

    ResponElimina
  2. L'ajuntament tindria que explicar que a canvi de que

    ResponElimina