9 de maig 2016

NdP Grup Popular de Tavernes: La ràdio serà deficitària , segons la memòria econòmica presentada pel Govern de Compromís Tavernes

El Partit Popular de Tavernes està a favor d'una ràdio municipal, informativa, plural, que done resposta al moviment associacionista i cultural de Tavernes i que no represente una càrrega econòmica per a les arques municipals, però, tal com ja va advertir la portaveu popular, Eva Palomares, en el passat ple "la ràdio municipal que té en projecte Compromís és deficitària i financerament insostenible".
Els costos són superiors als ingressos. Però a més a més, dubtem que s'obtinguen els ingressos previstos en la memòria econòmica elaborada per Compromís perquè són exageradament optimistes i, a més a més, els costos seran més grans, ja que, entre altres coses, el personal haurà de tenir més hores i no hi ha dotació econòmica per fer front a despeses imprevistes.
Volem que Compromís ens explique perquè la memòria econòmica comptabilitza com a ingrés l'IVA que espera ingressar per l'emissió i producció de falques publicitàries, ja que aquest impost no pot quedar-se a les arques municipals sinó que ha de ser transferit a l'Agència Tributària. "L'IVA no es comptabilitza com a ingrés", comenta Palomares.
"Vaig preguntar al ple perquè s'havia computat com a ingrés l'IVA que s'esperava cobrar dels preus aprovats i Enrique Chofre, el tinent alcalde de Compromís, no va saber qué contestar", afirma la portaveu
del PP Eva Palomares.
Sol·licitem a Compromís que revise la memòria econòmica de la ràdio i torne a presentar-la a la resta de grups de la corporació, ja que la seua aprovació podria generar un risc per a la sostenibilitat financera municipal com que no està garantit el compliment de l'objectiu d'estabilitat pressupostària.

2 comentaris:

  1. Ningú és creu que la radio no siga deficitaria i si damunt han fet el error de contar el IVA com un ingres encara pijor.

    ResponElimina
  2. La cultura no es pot mesurar en diners i la radio ho és. També és deficitari el camp de fútbol, la casa de la cultura o la guarderia Víctor Calatayud : Ho tanquem ?

    ResponElimina