6 de maig 2016

Tindrem gasolinera low cost dins del poble amb informe policial en contra i condicionants urbanístics impossibles de complir

Amb informe de la Policia en contra i amb uns condicionaments de caràcter urbanístic irrealitzables, s'ha atorgat la llicència a la gasolinera que se situarà dintre del nucli urbà a Tavernes per l'empresa Alcoy Low Cost SL, i que estarà situada a l'antiga fusteria de l'Avinguda Germanies.

La informació assenyalada per EUPV de Tavernes, inclou l'informe negatiu de la Policia Local, on assenyalaven el passat desembre fins a 7 condicionants que recomanaven no atorgar dita llicència. La condicionant a complir en l'àmbit urbanístic contempla preveure un carril d'acceleració i desacceleració, la qual cosa és absolutament impossible de complir atenent les característiques del solar.

Sols es podria complir si l'Ajuntament de Tavernes inutilitza tot el tram d'aparcament i redueix l'amplària de tota la vorera de les finques adjacents, amb la qual cosa seria el mateix consistori qui alteraria la via urbana per facilitar la posada en funcionament d'una activitat que està informada en contra per la Policia Local, que evidentment es basa en la seguretat viaria i de les persones per informar negativament.

2 comentaris:

  1. Si es legal no es pot impedir

    ResponElimina
  2. Com que no? Excusa i diners en tenen per a lo que volen. Són legals els circos? Pues li van prohibir montar l'espectacle al poble,i segur que ho tenien tot legal...

    ResponElimina