12 de maig 2016

NdP Grup Popular de Tavernes: EL PP de Tavernes exigeix al Govern de Compromís que este estiu no es reduesquen les places de pràctiques per estudiants

La Diputació ha reduït a la meitat el nombre d'estudiants universitaris o de formació professional que rebran beques este estiu per realitzar pràctiques al nostre Ajuntament.
L'estiu passat van ser 28 els estudiants que van obtenir aquestes beques però, segons s'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província, aquest estiu seran únicament 14 els estudiants que podran obtenir-les.
Tavernes està notant les retallades que ens arriben des de la Diputació governada per PSOE i Compromís amb el silenci còmplice del govern de Compromís de Tavernes que, en lloc d'exigir que es mantinga o augmente el nombre de beques, roman callat davant aquesta decisió de la Diputació que deixarà sense beques a 14 estudiants universitaris de Tavernes.
Aquestes pràctiques remunerades es realitzen durant els mesos de juliol i agost i permeten a aquests joves adquirir experiència laboral en el seu propi municipi.
Les places que els 28 estudiants van ocupar l'any passat van ser 2 a Medi ambient, 2 a activitats físiques i esportiva, 2 a Secretariat i finances, 2 a Assessoria Jurídica, 2 a Documentació, 3 a Turisme, 5 a Sanitat i platja accessible, 2 en Educació, 1 a Informàtica, 1 a Psicologia i Treball, 3 a Filologia Anglesa, 1 a Urbanisme, 1 a Administració i 1 en Energia i electricitat.
La meitat d'aquestes places oferides desapareixeran aquest any amb què 14 estudiants de Tavernes es quedaren sense poder fer pràctiques i sense poder tenir una primera experiència laboral en l'àrea en què estan formant-se. Eva Palomares, portaveu del PP de Tavernes, demana que "el govern de local de Compromís exigisca a la Diputació que incremente el nombre de beques que ens corresponen i si la Diputació es nega que siga el mateix Ajuntament el que habilite una partida pressupostària per a suplir la retallada aplicada per Diputació i que tornen a ser 28 els estudiants que realitzen pràctiques a l'Ajuntament durant aquest estiu "

2 comentaris:

  1. Segur que l'ajuntament no posarà ni un euro perque continuen les 28 beques com demana el PP.
    Quines 14 places llevaràn?

    ResponElimina
  2. Es curios que qui ha deixat les arques de la Generalitat netes i quebrades, motiu d,estes retallades, ara demane açò

    ResponElimina