6 de maig 2016

Enhorabona al Taller d'Ocupació de Tavernes per la inclusió de la seua Ruta dels sentits en els senders blaus de l'ADEAC

L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) ha concedit a la Ruta dels Sentits de Tavernes de la Valldigna el guardó de Senders Blaus. La ruta dels sentits, desenvolupada des del taller d'ocupació REVALORITZACIÓ DEL RECURSOS TURÍSTICS NATURALS ha rebut este reconeixement.
"La RUTA DELS SENTITS, ha sigut ideada i gestionada Íntegrament pel Taller d’Ocupació perquè les fascinants riqueses naturals del municipi siguen gaudides per TOTES les persones, incloses aquelles que tinguen capacitats físiques o sensorials reduïdes.
La idea va sorgir per la interessant alhora que inusual coexistència de quatre ecosistemes ben diferenciats en el municipi de Tavernes de la Valldigna. El fet de poder gaudir de diferents ambients naturals en un espai reduït, ens va induir a imaginar les increïbles sensacions que es poden sentir traslladant-nos d’un ambient a un altre de manera relaxada, gaudint de tot l’entorn però guiats sempre per panells i plaques informatives totes elles adaptades".
Enhorabona!
(Resulta curiós que el gabinet de premsa municipal ni esmente al Taller d'ocupació a la notícia publicada al web, tenint en compte que són els creadors de la ruta guardonada. Cames els han faltat a alguns!). 

2 comentaris:

  1. feina feta pels desocupats del poble, feta de categoria, que ha rebut un premi, i no mereixen un reconeixement del nostre alcalde? acabe de llegir la noticia que està a la pagina web de l'ajuntament, i es cert que ni els anomenen als del taller d'ocupació. Quant els agrada a alguns ser sempre els protagonistes...

    ResponElimina
  2. Que no han tingut reconiximent ? Divendres passat sense anar més lluny, amb presencia de l'alcalde, Llàcer, Chofre, Noelia , Llum i Eva Palomares : Te pareix poc reconeiximent ?

    ResponElimina