12 de maig 2016

Mobilització social de veïns per evitar una gasolinera low cost dins de Tavernes de la Valldigna

Veïns de Tavernes han encetat una campanya de recollida de firmes en la plataforma change.org, per evitar que una empresa instal·le una gasolinera low cost, que romandrà oberta 24 hores dins del nucli urbà. L'Ajuntament ha informat que ha traslladat l'expedient a la Generalitat Valenciana perquè es pronuncie i dictamine si finalment l'empresa pot instal·lar la tot just a l'entrada est de la ciutat. A les diferents xarxes socials hi ha un grup de veïns que està mobilitzant-se per impedir este fet. fa uns dies informarem que EUPV de Tavernes havia denunciat que hi havia un informe policial en contra i que l'informe tècnic de l'autorització estava supeditat a un fet que mai es podria complir per part de l'empresa, en cas de construir un carril d'acceleració i desacceleració, donat que el terreny no disposa d'eixos condicionants. Sols es podria complir si l'Ajuntament autoritzara fer ús del terreny públic de vorera i aparcament situat a ambdós costats del solar.

El text de la petició de change, que ja ha estat defensat per 369 firmants, diu el següent:
NO a una nova gasolinera dins de Tavernes
L'ajuntament de Tavernes de la Valldigna, i el seu alcalde Jordi Juan al capdavant, han autoritzat la instal·lació d'una gasolinera, rentador de cotxes i botiga a l'eixida de la població, en ple casc urbà entre dos edificis de vivendes (Germanies 96 i 98). L'esmentada gasolinera produirà molèsties als veíns ja que l'activitat sol·licitada és "low cost" i 24 hores.
Esta sol·licitud té un informe negatiu de la Policia Local de Tavernes sobre la ubicació de la gasolinera doncs es tracta d'una zona amb molta densitat de trànsit i esta instal·lació augmentarà més la circulació en una pas molt estret.
A més l'informe tècnic municipal queda condicionat a l'adequació dels accesos d'entrada i ixida, afectant a la zona ajardinada de Germanies, la qual cosa és practicament inviable.
La posada en marxa de la gasolinera és un fet inminent però no ens hem de quedar de braços creuats i hem de mobilitzar-nos per a que no es produïsca esta barbàrie.
Per parar la instal·lació d'esta gasolinera demanen el recolçament d'esta petició mitjançant la teua firma.
Moltes gràcies!

Este és l'enllaç: https://www.change.org/p/jordi-juan-no-a-una-nova-gasolinera-dins-de-tavernes

1 comentari:

  1. Una campanya tendenciosa doncs comença tirant-li les culpes al govern i al alcalde, com si estos no haveren fet rés quan sabem per altres mitjans que sí. Una lléstima el que politizen el tema doncs molts que els donariem suport així no ho anem a fer.

    ResponElimina