13 de nov. 2015

Que vol dir: que no es formalitze CAP CONTRACTACIÓ amb empreses que UTILITZEN ANIMALS amb finalitats lúdiques? Que un bou no és un animal?

Quan es firma un acord, s'ha de llegir i valorar si els terminis de l'escrit van acord amb les idees de cadascú. Compromís i EUPV-AC han firmat un document per declarar Tavernes de la Valldigna ciutat lliure del maltractament animal. Poc després de la firma i aprovació en plenari de l'acord, Compromís interpreta que els bous al carrer no estan inclosos en l'acord. Aleshores, interpreten que un bou no és un animal utilitzat per una empresa amb finalitat lúdica. L'empresari taurí està clar què, segons Compromís, no cobra per dur els bous a Tavernes, ni la gent del poble va a gaudir lúdicament, en Festes del poble, dels bous al carrer. L'acord és molt clar en eixe aspecte. Ara bé, insistim, si s'ha firmat, s'ha de ser conseqüent amb el que es firma. I el govern municipal de l'Ajuntament de Tavernes ha firmat clarament que no contractarà amb cap empresa que utilitze animals amb finalitats lúdiques. Segons EUPV-AC, "pel que fa a la proposta d’EUPV-AC per a declarar a Tavernes “municipi contra el maltractament animal” està tenint molta polèmica. Aquesta proposta va ser aprovada per Compromís i EUPV-AC, però continua a la xarxa amb si inclou o no els bous al carrer. Vostés diran:
1.- Proposta d’EUPV-AC per a declarar a Tavernes municipi contra el maltractament animal. Els bous son animals? Sí veritat.
2.- Que no es done suport a festes o activitats que impliquen l’ús d’animals sobre els que es produeixen formes de vexació, sofriment o mort. Festes del poble, són festes, en els bous al carrer hi ha ús d’animals, amb sofriment i vexació, no?
3.- Que no es formalitze cap contractació amb empreses que utilitzen animals amb finalitats lúdiques. Està clar, no? O és que, a més a més dels circs, cal nomenar tota classe d’espectacles?
La proposta d’EUPV-AC , atenia a la demanada que la Plataforma Carles Pinazo havia fet a tots els partits, per a declarar a Tavernes “municipi contra el maltractament animal”.
La plataforma Carles Pinazo, ens va presentar informes on es demostra que hi ha maltractament, a més d’irregularitats de seguretat, a la darrera edició de bous al carrer a les festes del poble.
Al ple va assitir un representant de la plataforma que ens va mostrar la seua satisfacció per la moció presentada i per la seua aprovació.
Els animalistes de Compromís i d'EUPV estan molt contents".
Sembla que Compromís ha tancat la porta als bous al carrer, sense assabentar-se del que han firmat.

10 comentaris:

  1. Els de Compromís s'han burlat de EUPV i dels animalistes.

    ResponElimina
  2. Ara que els expliquen a la penya taurina que no van a amollar un euro per a bous.

    ResponElimina
  3. Agarratbe que ve corba!!! No saben ni lo que firmen, o no volen enterar se

    ResponElimina
  4. Jordi Juan s'ha aprofitat dels integrants de la penya taurina, que Compromís va montar per aconseguir entrar en el mercat de votants que se li resistia, de la zona alta del poble. Ara, a la primera de canvis, els traiciona. Desde luego, el que ha tingut la brillant idea de firmar este acord, per part de Compromís, l'ha cagada i ben cagada. Que li donen el rabo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Enterat primer si una moció obliga a alguna cosa i despres parla.

      Elimina
    2. La moció que no està contemplada en l'apartat executiu té un caràcter declaratiu, ja que no disposa d'un expedient que certifique que no va en contra de l'ordenament jurídic. Altra cosa, i per això li demanem el rabo al figura en qüestió, és el caràcter ètic dels firmants de la moció, si la firmen per tapar la cara i guardar apariències, i mostren coherència. Firmar una moció tan polèmica com esta per part de Compromís i després no voler cumplir-la, deixa ben clar quin tipus de governants tenim. El rabo sols no, també les dues orelles!

      Elimina
    3. O siga, que les mocions no aprofiten per a res. I vosaltres discutint. Seguiu, seguiu. Que me da un gustirrininnnn

      Elimina
  5. ¿Açò són les noticies del pobles importants fetes en humor?
    Del colector de la platja, de l'urbanitzacio del sector 6 de la platja, de les inversions dels pressuposts, de la baixada de l'IBI als sectors de la platja sense urbanitzar, sobre la visita del conceller d'industria a les empreses locals, dels cursos per a cuidaors de dependents, de la lluita aerea contra la mosca del Mediterrani, etc.etc i eixes nomes les dos darrers setmanes i estan en la pagina web de l'Ajuntament, ni paraula. No han existit.
    Abans ventilador i ara bufadors, estem aviats en poca roba. Si tot ho bufeu igual en la vostra faena. La gent no es tonta i veu massa be que no ni ha interes d'informar sino de criticar.

    ResponElimina
  6. Hi ha molts punts d'informació locals que tracten exclusivament les visions positives de l'acció de govern municipal de l'Ajuntament de Tavernes. I si no hi ha vessant positiva, es pot dir que de vegades "l'adapten". És el cas de la web de l'Ajuntament, Gabinet de Protocol i Premsa, La Cotorra de la Vall, el Quadern d'Enric, i els diferents perfils de regidors i militants de Compromís. Hi ha d'altres que se n'ocupen dels vessants negatius del govern, cas del Diari de Tavernes, El Faro de Tavernes, el ventilador. Nosaltres estem en un terme mitjà. Ni a favor, ni en contra. Ara bé, la nostra línia la definim nosaltres, no ens la marquen des de cap agrupació. I qui no entén que qui governa està més exposat a crítiques...

    Del col·lector de la platja no hem publicat res encara, donat que nosaltres veiem que el projecte defensat a capa i espasa tant de temps pel govern de Tavernes, ha resultat millorable a hores d'ara. I qui ens assegura que d'ací a uns mesos tornen a aturar l'actual projecte perquè ix un de millor? De la baixada de l'IBI als sectors de la platja, ens ocuparem quan siga efectiva. De la visita del Conseller d'Industria, ens ocuparem quan eixa visita es concrete en alguna cosa positiva per les empreses del poble, i no sols per traure una foto on es veu la fotogènia dels nostres representants. Dels cursos per a cuidadors ens ocuparem aviat. De la lluita contra la plaga de la mosca, és un fet que es repeteix any rere any, és com dir que plou molt en època de gota freda o que fa fred a l'hivern.

    Mal està digerint la majoria absoluta Compromís quan ataca qui no aplaudeix estrictament i servilment amb tot el que fan, i donen per assegut que tenim sols interés per criticar i no per informar. Recomanació: un punt de modèstia, menys supèrbia i acceptar les crítiques constructives, per millorar la gestió del poble, ús aniria bé.

    ResponElimina