30 de nov. 2015

El nou Pla d'Ocupació Conjunta permetrà contractar a 18 persones aturades. Atenció a l'oferta que es publica el pròxim dia 2 de desembre

L'Ajuntament de Tavernes contractarà a 18 persones amb el Pla d'Ocupació Conjunta entre el mateix Ajuntament, la Generalitat i la Diputació. Cadascuna de les administracions aportarà 19.554 euros, sumant un total de 58.662 euros. Este Pla consta d'un programa d'ajudes als ajuntaments perquè facen programes de contractació per a executar obres o serveis d'interés general.


L'Ajuntament farà la selecció dels treballadors mitjançant una oferta de treball que es presentarà el dimecres 2 de desembre al Servef. Tots els interessats que es troben aturats i inscrits com a demandants de treball en els centres del SERVEF i siguen parats de llarga duració, jóvens menors de 25 anys o majors de 45 anys, i necessiteu ampliar informació, ho podeu fer en la Regidoria de Foment Local, al Braç Treballador.
L'Anterior Pla d'Ocupació Conjunta es va iniciar l'any 2013. L'Ajuntament va explicar el Pla a 456 empresaris i comerciants locals. La previsió inicial va ser contractar fins a un total de 80 veïns desocupats, depenent de la participació empresarial. El Pla estava dotat amb 90.000 euros, 30.000 euros dels quals els aportaria l'Ajuntament. Tavernes va ser un dels 105 municipis adherits a aquell Pla.
Finalment, el Pla d'Ocupació Conjunta va finalitzar l'abril de 2014, amb la participació de 5 empreses de la localitat i la contractació de 12 veïns desocupats. Dels 30.000 euros assignats per Tavernes a dit programa, es van deixar sense adjudicar 16.500 euros.

1 comentari:

  1. Espere que els contrats se facen en un bon criteri, primer els més nesesitats i nesesitades. Sera dificil de poder acertaro perque hi a molta persona en el paro pero si se vol ferse be se podra fer be

    ResponElimina