15 de nov. 2015

Mig any en majoria absoluta i Compromís no pinta els passos de vianants: la culpa serà del PP, PSPV, EUPV o del govern anterior.

Mig any de majoria absoluta de Compromís, i els carrers de tavernes continuen amb els mateixos riscs per als veïns amb la deplorable conservació dels passos de vianants, de molts llocs pràcticament desapareguts. En la legislatura anterior de Compromís, vam llegir per a i per b que si no es pintaven, era perquè els ho impedien el PP, el PSPV, que es valien de la seua majoria i del govern en minoria de Jordi Juan per a evitar-ho.
Han passat sis mesos, mig any des de les passades eleccions municipals, on Compromís ha obtingut una majoria absoluta que els ha permés, entre d'altres, aprovar el pressupost municipal de 2016 en solitari, però sembla que no els permet realitzar les actuacions necessàries de pintada dels passos de vianants en 2015. Suposem que la culpa d'això serà per l'impediment de l'oposició. Ah, que estan en minoria... Aleshores, de qui serà la culpa de no arreglar el poble? O no van a pintar-se els passos de vianants? O, com feia el PP 5 anys enrere, els pintaran abans de les pròximes eleccions? Ah, no, espera, que ho passen al pressupost del pròxim any. Que serà mig any més prompte que més tard? Serà per presses...el pressupost l'aproven en dilluns i ho publiquen en la web en divendres. 5 dies després!!!Pressa, pressa, no hi ha massa.

10 comentaris:

  1. A mi els comptes no m'ixen: del mes de juliol (constitució nou ajuntament, a mitat mes de novembre, nomes hi ha cinc mesos. I del mes d'agost en que es va aprovar el pressupost fins ara en van quatre.
    Fer l'expedient, aprovar-lo, etc. etc. i començar a pintar son cinc mesos. Es va explicar en el ple de març ben clar tots els passos administratius i que calia cinc mesos per dur endavant tot l'expedient, com a resposta a Karina Vercher quan va acusar al govern eixe mes de març que era pur electoralisme pintar els passos i va votar junt el PP, PSPV i ella en contra.

    I d'agost a novembre en van quatre, el quint el farà el mes que va. I a partir d'aleshores vindrà l'execució. Tranquil que es pintaran.

    No cal que m'agraisques el favor d'explicar-t'ho. No ho faig per tu, sino per qui ho llija. Ara, sempre podràs quedar com un senyor rectificant i explicant bé les coses.

    I quan a al que dius que el pressupost (el ple va acabar a les 23 hores de dilluns) s'ha penjat en 5 dies, pues no: 4 dies despres i no cinc: dimarts, dimecres, dijous i divendres. De tota manera es provisional.
    Però s'ha penjat i en tres mesos la xica esta nova porta mes notes i noticies publicades que en altres epoques en un any., I això es informació al veïnat.
    Esta la publicaràs? Vorem, vorem. Esperem que si perquè com veus en els passos de zebra l'arròs no se'n passa encara, millor dit el caldo esta bollint encara.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No hi ha hagut canvi de govern. Des de les eleccions del 24 de maig, ja podíeu haver demanat l'obertura de l'expedient, abans de la proclamació de la nova Corporació i així tindre-ho a punt quan es compliren els terminis. I tramitar-ho per via d'urgència. En agost hauria pogut estar tot a punt, contractar l'empresa adjudicatària i pintar els passos de vianants, encara no estiguera conclòs l'expedient, que segur anàveu a aprovar en el Ple. Voluntat i coherència. En setembre i octubre, tot el poble en condicions, abans de fer el sofregit i abocar el caldo.

      Elimina
    2. Es nota que no tens ni p.i del que parles, o fas massa tontos als dels govern per no haver-ho fet.
      Si s'havera pogut fer ho haurien fet com van fer en el pressupost del 2015 aprovat en agost.
      Ni idea matxo del que parles

      Elimina
  2. Igual es perquè estem esperant els diners de la diputació que farà que els previstos en els pressupostos de 2015 aprovats en Agost per l.opossició i per a este menester, els pugam invertir en altres coses.
    Per cert, des de que s.aprova un pressupost fins que es pot fer us real de les partides passen uns tres mesos per la burocràcia adhient.
    De rés.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tenint majoria absoluta és indiferent que tarden 3 mesos les partides en estar aprovades, i més en un ajuntament que funciona amb caixa única. Es negocia amb l'empresa adjudicatària el pagament als 90 o 120 dies, i la feina comença abans. Si hi ha diners, estaran a punt quan la feina estiga conclosa. No creguen que cap empresa tinguera inconvenient en cobrar en tres o 4 mesos. Moltes empreses estan acostumades a cobrar molt de temps més tard de 3 mesos.

      Elimina
    2. I que te que vore la caixa unica amb els expedients que cal fer per a fer una inversió? . Si fora aixi no caldria fer cap expedient de contractació, ni enviar resum comptables a Montoro ni res de res.

      Menuda burrada la que acabes de dir: Es negocia amb l'empresa adjudicatària el pagament als 90 o 120 dies, i la feina comença abans. Arre haca!!.

      I la interventora el posa un informe en contra i després diu que no es pot pagar fins que no es faça un expedient, que tu havies volgut fugir.

      Ni idea matxo del que parles.

      Elimina
  3. La culpa és del govern de Jordi Juan que no fà res de res i ara ja no pot tirar a ningú la culpa de la seua incapacitat per gestionar l'ajuntament.

    ResponElimina
  4. No es gestiona? Pues tots els proveidors cobren, els del fem cobren, les coses van fent-se i les coses avances.
    Tu deus de viure en algun altre lloc i estàs de passada:
    Si que estan tontos en este poble: Jordi Juan majoria absoluta.

    ResponElimina
  5. Desde luego editor t.has lluit en les respostes, no tens idea com diu altre comentarista de com funciona el tema administratiu. Es totalment impossible el que dius i a més torne a dir que ara tenim que esperar vinguen els diners de la diputació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. També és cert que ací no es fa res sense motiu. Deuen estar esperant a començar per a les estatals,a vore si aixina l'amic de Sueca ix.

      Elimina