13 de nov. 2015

La retransmissió de l'Ajuntament en Ple no s'ha realitzat per no haver arribat a temps l'autorització de la subvenció de Diputació

Segons ens ha fet arribar el regidor de Comunicació de l'Ajuntament de Tavernes, Enrique Chofre, la retransmissió de la sessió plenària de novembre no s'ha pogut realitzar degut a l'endarreriment de la subvenció de la Diputació de València.
El regidor ens ha comunicat via xarxes socials que "efectivament no s'ha retransmés el plenari de novembre, tal com es va anunciar el passat més d'octubre. El motiu?, vos l'explique, nosaltres vam fer uns càlculs aproximats per a poder posar en marxa aquest nou servei però sempre tenint en compte que l'autorització de la subvenció provinent de la Diputació de València, vinguera en la data que ens havien dit d'inici. El que ha passat és que la Diputació de València s'hi ha endarrerit (més de dues setmanes) en comunicar l'aprovació dels projectes que havíem presentat per part de l'Ajuntament (entre els quals es troba la dotació del Saló de Plens del sistema de streaming). Fins que aquesta aprovació no és notificada a la Interventora d'aquest Ajuntament, no es pot iniciar cap procediment pel fet que encara no hi ha dotació de crèdit... És ara quan ja està el projecte aprovat quan podem posar-nos en marxa i començar a fer les comandes d'eixos aparells específics i estem a l'aguait que ens faciliten temps d'entrega. Per part de la regidoria de Transparència estem treballant per a poder posar en marxa aquest servei el més aviat possible, però òbviament no podem anar davant dels terminis legals".
Aprofitant la mateixa via comunicativa, ens hem interessat, i així ho hem transmés al regidor, ens facilitaren el cost del servei de retransmissió en directe via streaming dels plenaris de cada mes, i si també s'ha contemplat la possibilitat de retransmetre-ho en diferit, amb la qual cosa el cost per a les arques municipals seria zero euros. Aviat tinguem dita informació, la publicarem.

2 comentaris:

  1. A qui s'ha contractat per este servei i que costarà? La retransmisió de la presa de posesió de Jordi Juan ja va costar un dineral.

    ResponElimina
  2. Per culpa de qui siga però el govern municipal torna a no complir. Si qualsevol aficionat pot gravar i emetre en directe o diferit per qualsevol canal propi o de youtube,no sé perque no tot un Ajuntament amb majoria absoluta,14 mil. € de pressupost i la voluntat de fer-ho,no pot fer-ho,a no ser que falle això últim de la voluntat.

    ResponElimina