14 de nov. 2015

No vol el govern de Tavernes crítica constructiva per millorar la seua gestió, o sols accepten lloances i alabances?

Hi ha molts punts d'informació locals que tracten exclusivament les visions positives de l'acció de govern municipal de l'Ajuntament de Tavernes. I si no hi ha vessant positiva, es pot dir que de vegades "l'adapten". És el cas de la web de l'Ajuntament, Gabinet de Protocol i Premsa, La Cotorra de la Vall, el Quadern d'Enric, i els diferents perfils de regidors i militants de Compromís. Hi ha d'altres que se n'ocupen dels vessants negatius del govern, cas del Diari de Tavernes, El Faro de Tavernes, el ventilador. Nosaltres estem en un terme mitjà. Ni a favor, ni en contra. Ara bé, la nostra línia la definim nosaltres, no ens la marquen des de cap agrupació. I qui no entén que qui governa està més exposat a crítiques...

Del col·lector de la platja no hem publicat res encara, donat que nosaltres veiem que el projecte defensat a capa i espasa tant de temps pel govern de Tavernes, ha resultat millorable a hores d'ara. I qui ens assegura que d'ací a uns mesos tornen a aturar l'actual projecte perquè ix un de millor? De la baixada de l'IBI als sectors de la platja, ens ocuparem quan siga efectiva. De la visita del Conseller d'Industria, ens ocuparem quan eixa visita es concrete en alguna cosa positiva per les empreses del poble, i no sols per traure una foto on es veu la fotogènia dels nostres representants. Dels cursos per a cuidadors ens ocuparem aviat. De la lluita contra la plaga de la mosca, és un fet que es repeteix any rere any, és com dir que plou molt en època de gota freda o que fa fred a l'hivern.

Mal està digerint la majoria absoluta Compromís quan ataca qui no aplaudeix estrictament i servilment amb tot el que fan, i donen per assegut que tenim sols interés per criticar i no per informar. Recomanació: un punt de modèstia, menys supèrbia i acceptar les crítiques constructives, per millorar la gestió del poble, ús aniria bé.

10 comentaris:

  1. Enric Estruch i Ferrando14 de novembre del 2015, a les 17:28

    El Quadern d.Enric no és un mitjà d.informació local, a vore si s.assabenteu d.una vegada, és un blog d.un particular. I a més no tracta temes locals, ni a favor ni en contra.
    I a més si ho fera i com a militant del Bloc, seria d.extranyar que parlara a favor del govern al que este partit sustenta ? Lo extrany seria lo contrari.
    I això de que ací sou neutrals ... Això era abans de canviar d.editor, tots sabem qui i de que va açò ara, en este poble secrets hi han pocs sobre qui està darrere de cada cosa i perquè.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El gabinet de premsa anterior no pensava el mateix d'eixe blog,el van vetar perque deien que no era un blog personal sino polític. Ara en qué ha canviat l'administració i el format? O això depén de la intenció de l'editorial?
      Tampoc és cert que al Quadern no es tracte temes locals,s'editen noticies locals,nacionals i internacionals,ara bé,ja hi ha poc o res de collita pròpia,tot és un corta i pega del gabinet oficial i de la Cotorra oficiosa. De l'anterior administració sols queda la opinió (ara ja mai crítica) que allí es marca en roget. Bueno,i la falta de comentaris que han espantat per ordre suprema.
      El pas de la independència de un blog al sectarisme no deuria estar influenciat per amb quí s'ajunten o no les persones que el puguen dur,sino passa el que ha passat,que decreix la seua credibilitat i la seua visitabilitat.
      I que conste que no anomene ni personalitze en cap persona,sols parle d'un blog i la seua evolució.

      Elimina
  2. Punts d'informació local, no mitjans de comunicació. Quadern d'Enric redifussiona les noticies positives del consistori governat per Compromís.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De lo local sols allò que rep de mitjans oficials, ni més ni menys.

      Elimina
  3. Enric Estruch i Ferrando, un simple particular més15 de novembre del 2015, a les 12:04

    Senyo editor d'este blog, li ho he demanat per correu i li ho demane també per ací per a quede constància pública : Li pregue elimine el comentaris insidios cap a la meua persona de les 22:52 hores almenys mentres siga anònim qui l.escriu, en ares de poder defendrem en igualtat de condicions.
    Així ho he demanat en el seu moment i així ho han fet els altres blogs locals, pel que no espere menys de vosté.
    Així mateix li pregue no se.n publiquen més referits a mi de ningún caire si no va plenament identificat el que comenta.
    En la meua època d.editor així ho vaig fer quan se me va demanar.
    Gràcies de bestreta.

    ResponElimina
  4. Resposta al comentari d'Enric Estruch. Al publicar el post, no es veu tot el text escrit, i ho publicarem. No sabíem que potser de vegades no està tot el text inclòs, ara ja ho sabem per altres vegades, encara no controlem bé el funcionament del blog.

    Arran del seu comentari i del seu mail, i comprovat que hi havia més text que no havíem controlat, hem de dir que, encara que no trobem faltes de respecte ni insults a l'escrit, i donat que és vosté un veí que empra les xarxes socials públicament i a més d'una manera molt conscienciada i definida políticament, és cert que ho fa amb nom i cognoms. Així, tenint en compte que seria un greuge comparatiu que una persona de forma anònima entre en escrits personalitzats amb noms i cognoms amb vosté, procedim a eliminar dit comentari, convidant al lector anònim que ens torne a enviar, si així ho considera, l'escrit firmat amb nom i cognoms.

    No fent-ho així, estaríem donant suport a una opinió particular d'una persona anònima davant d'una persona que empra el seu nom i cognom a la seua presència social. Nosaltres no publiquem normalment cap comentari referent a persones que no tenen perfil públic, cas dels polítics. I rebem un fum d'eixos, amb noms i cognoms, i inclòs fent referència a una persona molt coneguda de l'anterior corporació, a la qual fan referència a què té alguna cosa a veure amb nosaltres.

    No fa molt, pagant la novetat, se'ns va colar un comentari on feien referència directa a familiars d'un dels nostres governants, i ens vàrem disculpar i ho eliminarem de seguida.

    No és la nostra intenció fer mal intencionadament a cap persona del carrer, però la nostra visió continuarà sent independent dels poders polítics. Ha de saber vosté que rebem molts comentaris crítics que vénen directament del seu partit, acusant-nos de tirar merda contra el govern i buscant la crítica per la crítica. És el seu problema. De fet, hem de reconéixer que com més ens piquen, més ens rasquem,. No sé si ens expliquem.

    A poc a poc anirem definit la nostra forma de treballar. Però ni ens deixem intimidar ni ens deixem comprar. De fet, quan agafarem el blog, i ens varen posar en contacte els anteriors gestors, mirarem de fer-ho en els nostres noms reals. Vist el que hem vist, està clar que, si volem mantenir la nostra independència, ha de ser dins de l'anonimat. No ens agrada, però ha de ser així. Gràcies per la vostra participació, a tots dos.

    ResponElimina
  5. Enric Estruch i Ferrando, un simple particular més15 de novembre del 2015, a les 16:23

    Moltes gràcies per la seua equitat.

    ResponElimina
  6. Els de Compromís no acepten cap crítica ni constructiva ni destructiva. Ells son així.
    #AmbUnSomriure

    ResponElimina
  7. La millor crítica son les urnes. I estes ens somriuen.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues no dieu el mateix quan el PP treia majories absolutes. I quan no en treia d'absolutes,els acompanyaveu per a governar.
      I ara no val dir que soc del PSOE,ni tinc el carnet ni els he votat mai.

      Elimina