20 de nov. 2015

Mobilització en xarxes socials contra la posada en funcionament d'una suposada gasolinera dins de la població

Les xarxes socials estan des de fa uns dies fent-se ressò de la pròxima posada en funcionament d'una suposada gasolinera que estaria situada en l'entrada de la població, en l'avinguda de les Germanies, on estava situada la Fusteria Vidal. L'immoble es troba entre dos edificis d'habitatges, i els missatges que estan circulant a les xarxes socials demanen que s'ature eixa possibilitat de construcció de la gasolinera, segons els seus arguments, perquè seria com situar un polvorí dins del poble. Als missatges que es troben circulant a hores d'ara, i dels que no se cita cap procedència, ni associació, etc. Demanen que els veïns se solidaritzen amb els que hi viuen a la zona. Argumenten que tenen fins al dia 30 per poder mobilitzar-se en contra, reclamant la unió dels veïns per a dir no a la posada en funcionament de la gasolinera. Si algú ens pot aportar més informació, per comentari o via mail ens ho podeu fer arribar.

33 comentaris:

  1. Efectívament hi ha una solicitud ahí i altra en altre lloc, està en fase d.expossició pública i d.avís al veïnat més proper.
    El problema és que la normativa que ho regula és estatal i si la complixen ajo y agua.
    En Carcaixent hi ha una funcionant i desde fa un grapat d.anys similar a com sería ésta, i en una avinguda també principal.
    Ho assenyale no per a disculpar si no per a aquells que no tardaran en tirar.li les culpes a Jordi Juan i al seu govern, els quals al igual que jo no la voldriem ahí, però si complixen la normativa rés poden fer.

    ResponElimina
  2. Van a donar llicencia a dos gasolineres noves al poble una prop del llavador de cotxes i altra en Germanies.
    La veritat és que fa falta competéncia perquè ací tenim la gasolina molt cara.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la possaren baix de ta casa no pensaríes el mateix

      Elimina
  3. yo soc un dels veins que viuen al costat i crec que es un poc de locura en ves de gasolineres podien fer altres coses per animar al poble o per als jovens com restaurants etc ya que els jovens sen tenen que anar fora a divertirse i a buscar treball perque este govern no dona posibilitat als jovens si als que saben tocar be la esqueneta pero crec que ya esta be que ha este sector es toca to lo bo festivern fires etcc.. no hi mes resta del poble haion es puga ficar a no es que com en les altrtes parts viuen gent q sap tocar be la esquena per no molestar no fiquen res pero es parlar per parlar perque despres van afer el que els done la real gana

    ResponElimina
  4. A l'ajuntament faran el que vulguen

    ResponElimina
  5. no podem consentiro vaem votar a este partit para que mirara pel poble y els seus veins y hata la fecha pasa de tot pero ara sen pasa masa poenmos torts que aso no es consevo. cosa la unio fa la forsa

    ResponElimina
  6. Aquest govern no mira per fer actes beneficiosos i saludables pels seus veïns, es nota que l'alcalde no viu al poble

    ResponElimina
  7. Quina poca vergonya este govern municipal, tiren la pedra i amaguen la ma, 'normativa estatal', que tal si es mira pels veïns del poble sols una miqueta? Qualsevol altre alcalde, això de la gasolinera ho pararia en un no res. Es el que té tindre un alcalde amb falta de madurar.Gent de Tavernes REACCIONEU que ja pots vore el que et recolza el teu ajuntament en aquestes situacions

    ResponElimina
  8. Quina part de que el govern local no pot fer rés si complixen la normativa estatal no enteneu ? Millor pense no voleu entendre, perquè tot vos val en vers atacar a Jordi i al seu govern.
    No vullgau guanyar fora les urnes allò que no sou capaços fer en elles que no vos dona ressultat, o és qué no ho heu vist en les darreres locals ?

    ResponElimina
  9. El que s'ha de controlar és si van a llevar la urbanita com cal. Ja que per a fer ho correctament cal un bon grapat de euros, ja que el material del sostre de la fusteria és d'uralita i és super tòxic. Hi ha gent preparant les seues càmeres per gravar aquest procés si es fa correctament o per vore les mesures de prevenció que posa en marxa l'Ajuntament per controlar això

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja era hora, un comentari objectiu i amb trellat

      Elimina
  10. No veig un comentari que vaig fer ahir : Quina part de que el govern local no pot fer rés en cas de que complisquen la llei perquè la normativa es estatal, no heu entés ?

    ResponElimina
  11. La gasolinera té el visto bueno de l'ajuntament. Algú es pot creure que han demanat llicencia per la gasolinera sense reunirse abans amb l'alcalde o amb algun regidor?

    ResponElimina
  12. en tabernes traten al veins com cagallons per la sequia la seua opinio no val pa res ni la seua seguritat tampoc la ajuntament sols mira els seus interesosTABERNES NO VOL GASOLINERES VOL TREBALL NO A LA GASOLINERA JORDI MIRA PER EL BENESTAR DEL POBLE MES VAL QUE ARREGLES SERES Y PAS DE CEBRA AGARRA UN PINSELL Y POSEUSE TOX A PINTAR

    ResponElimina
    Respostes
    1. que bona idea an coter de posvos en contra del poble consentint posar la gasolinera el poble astaria mes content vejent com aregleu les voreres y pintant els pasos de cebra jordi no teu penses mes y ves als chinos que astan liquidant a mitat de prau y tu que mires tant per la economia del poble compra alli als pinsells y poseuse a pintar segur que elg vallers as posaran molt contens de vore que asteu guañanvos al xornal y no volem qasolineres avore si vos entra en el cap

      Elimina
  13. TABERNES NO VOL LA GASOLINERA JORDI CAVATUE EN EL CAP NO VOLEM GASOLINERA AU TENS CLAR O TEU TORNE A REPETIR NO VOLEM GASOLINERA NO LA VOLEM AUTENS CLARRRRR

    ResponElimina
  14. no a la gasolinera poseula en la ayuntament a que no voleu al mig de la plasa teniu bon lloc

    ResponElimina
  15. Gracies a este blog ens hem enterat de la gasolinera que vol autoritzar l'ajuntament dins del poblr.
    El govern i altes blogs proxims al govern ho tenien amagat.

    ResponElimina
  16. Que li la possen baix de casa el regidor "q si esta tot legal "ho té que firmar i a vore si li agradaria i es quedaria tan tranquil.es qqqq i damunt al costat d'una tenda de pintures....oleee!!!

    ResponElimina
  17. Torne a dir : Quina part de que l.ajuntament no pot fer rés si es complix la normativa estatal que ho regula ? Jo vos ho dic : La part dreta del cap que no vos deixa vore més que fantasmes i pensar en com atacar a aquell que no foreu capaços de guanyar en les urnes, i que com sigau així batrà el record d.Eugenio en l.alcaldia.

    ResponElimina
  18. clveuseu en cap si es que an teniu no volem gasolinera

    ResponElimina
  19. Ni jo, però deixeu de fer politiqueig barat contra el govern local, que de poc vos va servir en la legislatura passada, seguiu així i en el 2019 dotze com Eugenio.

    ResponElimina
  20. Si aquesta gasolinera, havera segur possada en temps del PP, no vuig ni pensar el vol de la Cotorra, que alt sería. En temes com aquestos tire de menys publicacións imparcials en la Cotorra de la Vall. Com es nota que ara no son oposició i publiquen alló que els interesa. Menys mal que tenim a Diari Valldigna, al menys es més imparcial.

    ResponElimina
  21. Ara tot son escuses, de que si compleix la llei, que si es legal, que la llei es estatal.

    El pasos de vianants no son estatals Senyor Alcalde, perdó Diputat, i no ha fet res en vora cinq anys.

    Será la culpa de la humitat de este poble?, de la olor a merda?, de la olor a asfalt?.

    Ara ja no pasa res. Les majories absolutes tenen estes coses, i creures els amos de tot, tambè.

    ResponElimina
  22. No tireu la culpa a altres que p'això teniu majoria absoluta i feu el que voleu.

    ResponElimina
  23. Si home si, vosaltres seguiu que vos va anar de categoría i el que vos anirà : Perquè no li digueu al PP que parle amb el seu ministre que és qui dona les licències ?

    ResponElimina
  24. Si hone!! Ara vindrà el ministre a Tavernes a firmar la llicencia!!
    A cada vegada més gran animalà per tirar balons fora.

    ResponElimina
  25. Ara te la culpa el Sr. Ministre, jjjjj.

    Lo que hi ha que fer es posar ja una data i hora per a les manifestacions

    ResponElimina
  26. Per a animalades les vostres i ja esteu tardant en convocar la manifestació i sí, les llicencies de este tipus son cosa estatal vullgues o no vullgues, i no fa falta vindre el teu amic Soria, va, a vore qui la diu més grosa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les llicencies les dona o les denega l'alcalde #AmbUnSomriure

      Elimina
    2. I no les pot negar si complixen la normativa, en este cas estatal, dis-ho tot

      Elimina
  27. Com es nota que no viviu al costat de la gasolinera que van a posar.
    Segur que dirieu menos tonteries

    ResponElimina
  28. Anonim de les 07;54, el alta tensió tambè era de llicencia estatal, i estabeu en primera fila en les manifestacions contra l´equip de govern.

    PP, Camps i l’alta tensió a la Valldigna
    Publicat el 5 maig 2007 en General

    El President Francisco Camps és un home de paraula, deia l’alcalde l’any 2003. Resoldrà el problema de l’Alta Tensió. I que tenim ara?
    Ja saps que ha passat, quatre anys després. Mira el video següent:

    PP, Camps i Alta Tensió Valldigna

    Tret de la pàgina de Compromis.

    ResponElimina