23 de nov. 2015

L'estrany cas del Ple fantasma

Estem sorpresos, acabem d'assabentar-nos que hui dilluns hi havia Ple extraordinari. No ens hi havíem assabentat! Possiblement, perquè la web de l'Ajuntament ha publicat la notícia del Ple extraordinari... Amb tres hores i mitja de diferència. A les 15.30 hores anuncien el plenari de les 19 hores. Molt bé. Dues orelles i cua. Un Ple on possiblement prendrà possessió del càrrec electe el regidor número 17, i es tracta el tema del sorteig de les meses electorals. La resolució està firmada el passat dijous 19 de novembre, i la Junta de Portaveus va informar favorablement el dia 22 del passat mes d'octubre que el ple extraordinari es celebraria dilluns 23. O siga, hui. El pròxim ple extraordinari, amb cinc minutets que avisen abans, ja va bé.

12 comentaris:

  1. Informar dels plenos tindria que ser una de les faenes més importants de la cap de premsa i protocol. O és més important fer fotos a l'alcalde?

    ResponElimina
  2. Un plé de mer tràmit i perquè el marca la llei, no mentiu.

    ResponElimina
  3. Per cert, d'on s'haveu tret això de que pot ser prenguera possessió el regidor 17 ? Això no consta en l'ordre del dia i sols ho pot saber algú ben proper a Esquerra Unida : Ai que em sembla que per ahí van els tirs !!!
    I és que en este poble secrets pocs .

    ResponElimina
  4. I altra cosa, com és que altre blog local diumenge ja va publicar la convocatòria ?

    ResponElimina
  5. El blog suposem que ho va publicar perque els regidors són convocats al ple, i passarien informació als seus companys.

    ResponElimina
  6. Ho deixa entreveure el text de la convocatòria. Torna ho a llegir.

    ResponElimina
  7. Doncs no llisc rés diferent a altres convocatòries, explicameu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Teniu raó, no ho havia vist. Però no va pendre càrrec, no ? I no anaren ni Manolo ni Eduardo, éste per motius de salut tinc entés : És així ?

      Elimina
  8. Es diu, es rumoreja, es parla , que Jareño va a pendre possessió davant la mala salut d'Eduard, van per ahí els tirs, vosatros que esteu tan ben relacionats amb EU ?

    ResponElimina
  9. Home i tan. El gavinet de prensa de EU en eleccions

    ResponElimina