27 de febr. 2017

NdP Grup Popular de Tavernes: El Partit Popular sol•licita que el Govern de Compromís informe als veïns de l'afecció del Pativel en Tavernes

La portaveu del Partit Popular de Tavernes, Eva Palomares, ha sol•licitat al Govern de Compromís de Tavernes en el ple dilluns passat que explique als veïns com afectarà al terme municipal de Tavernes el Pla d'Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral de la Comunitat Valenciana (Pativel), que impulsa la Conselleria.
“Fa molt temps que aquest Pla de la Conselleria està en l'Ajuntament però Compromís no ha informat ni a l'oposició, ni als propietaris afectats ni a la ciutadania en general. Tavernes té quasi 6 quilòmetres de costa i és un dels municipis més afectats per aquest pla i podria anul•lar una urbanització estratègica com és el sector 17, Marenys. Ens sorprèn que Josep Llàcer, regidor d'urbanisme, s'atrevisca a assegurar que aquest Pla no ens afecta quan no existeix cap informe que ho demostre", comenta la portaveu del Partit Popular de Tavernes.
“Sol•licitem que es tracte en comissió aquest pla, que ens faciliten un informe elaborat pels tècnics municipals i que s'inicie un procediment d'informació pública als veïns i propietaris de terrens afectats”, concreta Palomares. “Sense l'informe dels tècnics i la participació pública no podem valorar de quina manera va a afectar al nostre terme, com afectara al futur desenvolupament turístic i econòmic del municipi o com va a repercutir en possibles desenvolupaments urbanístics futurs. Per açò sol•licitem al Govern de Compromís que pose blanc sobre negre en Tavernes sobre l'afecció del Pativel. És el més just i assenyat. Volem que Compromís defense els interessos de Tavernes i no acate les directrius polítiques que els marca el seu partit des de la Conselleria de Territori”, valora la portaveu popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada