27 de febr. 2017

NdP Grup Popular de Tavernes: El Partit Popular de Tavernes sol·licita un pla de replantació d'arbres en Tavernes

El Partit Popular de Tavernes ha sol·licitat en el ple que es replanten els arbres en els buits deixats pels arbres tallats per estar en mal estat o per haver caigut a causa del fortes ratxes de vent.
"En els últims anys s'han tallat molts arbres en Tavernes però s'han replantat molt pocs", afirma Mario Enguix, regidor del PP de Tavernes.
Per aquest motiu, el Partit Popular de Tavernes “sol·licita al govern de Compromís que faça un diagnòstic dels arbres que hi ha en les zones públiques del nostre casc urbà i que tale aquells que estiguen en males condicions ja que són un perill per a les persones”, explica Enguix. Quasi sempre que hi ha una tempesta o fa vent veiem que cauen arbres i palmeres. “Afortunadament no hem hagut de lamentar cap desgràcia personal però el perill existeix i és evident. Per aquest motiu exigim al govern de Compromís que revise tots els arbres i tale o pode els que puguen suposar un perill per a les persones”.
A més, com comenta el regidor popular “aquest pla de tala ha d'anar acompanyat necessàriament per un urgent pla de replantació. Compromís ha talat molts arbres en els 6 anys que porta governant però no ha plantat quasi cap. A aquest pas ens quedarem sense arbres ja que Compromís ni planta ni pressuposta diners per a replantar”, conclou el regidor popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada