27 de febr. 2017

NdP Falla la Via: La 22 edició de la Matinal Motera La Via se celebrarà el 5 de març sota el lema ‘Gaudeix de la moto però no et passes de voltes!’

Els organitzadors de l'esdeveniment motero amb més tradició de la costa valenciana han triat un eslògan que promoga la seguretat sobre les dues rodes
La Matinal Motera La Vía celebra diumenge que ve 5 de març la seua 22 Edició a Tavernes de la Valldigna baix el lema ‘Gaudeix de la moto però no et passes de voltes!’. La matinal motera amb major tradició de la costa valenciana i més multitudinària de la Comunitat Valenciana, amb la participació de més de 1.000 motos i més de 3.000 aficionats de tota la Comunitat Valenciana i de l'àmbit nacional, compta per a esta edició amb novetats en la ruta i en el lema amb el qual es presenta. “Sempre hem promogut la seguretat sobre les dues rodes i el resultat ha sigut zero accidents en els 22 anys de celebració d'aquesta matinal”, explica un dels organitzadors de l'esdeveniment de la Valldigna. Per aquest motiu, i, conscients de la importància de la seguretat al volant els organitzadors han volgut promocionar-la enguany sota el lema ‘Gaudeix de la moto però no et passes de rodes!’, un principi que haguera de ser una constant entre els moteros. “Volem potenciar, sobretot entre els moteros més joves, que el gaudir de la moto no està renyit amb la seguretat”, comenten els organitzadors.
Per este motiu, els organitzadors col•laboren amb la Policia Municipal i la Guàrdia Civil de Tràfic per a difondre i recordar de manera visible mesures de seguretat als assistents com: durant tot el recorregut és obligatori l'ús de casc, s'ha de circular per la dreta, sense ocupar el carril contrari, no es pot fer competició de velocitat, s'ha de mantenir una distància prudencial entre les motos, és obligatori respectar les normes de circulació i els senyals de tràfic i en cap concepte es podrà avançar al pilot de l'organització i Policia Local.
En este sentit, l'organització també es reserva el dret a denunciar les motos que posen en perill la marxa de la volta i informa que tots els participants en la volta accepten les normes exposades.
Enguany la Matinal Motera de la Via transcorrerà entre el municipi de Tavernes de la Valldigna i per tota la platja de Tavernes. El grup musical ‘El Secret de Sarah’ amenitzarà l'esdeveniment durant tot el dia als assistents. Els organitzadors han previst jocs per als xiquets, així com venda de productes de marxandatge relacionats amb el món de la moto.

Denominació: XXII Matinal Motorista la Via
Organitza: A. de C. La Vía
Ciutat: Tavernes de la Valldigna (València)
Lloc: Carpa de la Via (Calle Lepanto)
Data: 5 de març de 2017
Preu: 8 euros
Activitats: Esmorzar, samarreta de regal, actuació de grup de rock. Sorteig de regals i volta turística.
A l'hora del menjar hi ha paella (opcional).
Informació: 618 38 84 12 preguntar per Ximo Verdú
e-mail: lavia.mmotera@gmail.com
Programació:
9:00 Recepció de les motos i esmorzar popular.
11:30 Volta turística a la platja de Tavernes on es farà una parada per a prendre un refresc en Restaurant Mediterrani.
13:00 Rifa de regals.
Després a l'hora de menjar hi haurà paella (opcional, no va en el tiquet de la matinal, és a part).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada