27 de febr. 2017

NdP Grup Popular de Tavernes: El Partit Popular sol·licita informació al Govern de Compromís sobre la Depuradora

Conselleria ha donat cinc anys perquè comencen les obres del Sector 17 Marenys de la la Platja de Tavernes. La depuradora és una de les condicions per a desenvolupar aquesta nova zona de la platja de Tavernes. Per aquest motiu, durant el ple del passat dilluns Eva Palomares, portaveu del Partit Popular de Tavernes, va preguntar al Govern de Compromís en quin estat es trobava aquesta important i urgent infraestructura i quan i com s'obtindran els terrenys per a construir-la. Palomares també va voler saber en quin estat es trobaven les negociacions amb la Conselleria per a l'inici i finançament de la seua construcció “ja que el grup Popular de les Corts ens va informar que Jordi Juan, alcalde i diputat de Compromís, havia votat en contra de la proposta popular d'incloure una partida en el pressupost de 2017 per a construir la depuradora”.
“Si no volem que quede anul·lat el sector Marenys mentre Compromís estiga en la Generalitat, deuríem plantejar algun tipus d'acord a la Conselleria que la comprometera a construir-la abans que s'esgotara el termini d'execució del sector. I, en cas de no arribar al termini, sol·licitar que s'ajorne l'aplicació del Pativel sobre aquest sector tan important turística i econòmicament per al municipi de Tavernes”, comenta Palomares.
“Compromís porta quasi 6 anys governant Tavernes i, a data d'avui, no té ni projecte para de la depuradora, ni diners pressupostats per a expropiar els terrenys i, per a rematar, Jordi Juan vota en les Corts en contra que el pressupost de la Generalitat de 2017 incloga el finançament necessari per a la construcció d'una depuradora que és imprescindible per al creixement de Tavernes i per a substituir a les actuals depuradores que estan saturades i no donen proveïment”, conclou la portaveu del PP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada