21 de gen. 2016

Penseu que la consulta popular de l'Ajuntament preguntarà bous sí o bous no?

Resposta: no. El govern de Compromís no preguntarà als veïns si volen o no volen bous a Tavernes. Esta seria la pregunta més lògica després que Compromís va votar una moció d'EU contra el maltractament animal. Doncs no. La pregunta serà "subvenció d'espectacles amb animals, sí o no.

Per a Jesús Frare, membre de la Plataforma Carles Pinazo, té clar que el govern de Jordi Juan "minuts després d’aprovar-la deixaren clar que no l’anaven a respectar", en referència a la dita moció.

Frare destaca que des de l'any 2011, Jordi Juan ha fet el "que no havia fet el PP", pagant els espectacles taurins amb diners públics "sense informar en cap moment la ciutadania del que suposa eixa despesa, tot plegat mentre s’aplicaven retallades i es negaven ajudes a les persones necessitades. Ara es tracta de garantir-se una “ratificació popular” d’aquests fets consumats amb una consulta sobre festes i una pregunta que posa bous al carrer i tir i arrossegament en el mateix sac (posades a preguntar, no costaria res diferenciar els uns de l’altre). Més que a democràcia real i participació ciutadana, això sona a vella política. Fins i tot molt vella, quasi a concentracions espontànies sota el balcó del palau d’Orient o a referèndums on no es pot votar monarquia o república".


4 comentaris:

  1. Segur que no. Ho farà ben rebuscat per despres fer el que li done la gana.
    Habeu particitat en la enquesta del diari
    http://goo.gl/forms/P2qCs3zKu0

    ResponElimina
  2. Bous sí o no deu ser cosa no local si no mínim autonòmica, si no açò d'uns pobles sí i altres no és un desgavell i crea inseguretat jurídica. Per tant la pregunta correctíssima.

    ResponElimina
  3. A la pregunta que el govern ha anunciat que vol fer jo contestaria el que diu la canço de Jarabe de Palo:

    "depende
    depende ¿de qué depende?
    de según como se mire, todo depende"

    Depende de l'espectacle.

    A mi em pareix perfecte que es subvencione un espectacle de doma de cavalls, una solta de coloms, un desfile de gosos, un circ o la cagà de camell però estic en contra de subvencionar els bous, la batuda del porc senglar o el tir al colom.

    ResponElimina
  4. Bous amb els meus impostos NO.
    Qui vullga bous que s'els pague amb els seus diners

    ResponElimina