25 de gen. 2016

NdP Grup Popular de Tavernes: El problema d’espai del cementeri de Tavernes és ja preocupant i Compromís encara no ha fet res per solucionar-lo

La situació del cementeri ja és preocupant. La portaveu del Partit Popular a Tavernes, Eva Palomares, ha visitat este matí el cementeri i eixa és la imatge del que queda. El govern de Compromís de Jordi Juan porta arrossegant un problema en l’espai del cementeri i la carestia de nínxols per al descans dels difunts de Tavernes de Valldigna des de fa algun temps i no posa cap solució definitiva. A l’últim pressupost, el de 2016 hi ha una partida d'uns escasos 90.000 euros per construcció de nínxols. Però ja queden a penes 20. A què esperen per fer alguna cosa? On els construiran? I quan? Seran suficient? Fins quan?
En aquests últims anys hem vist com el nostre cementeri ha anat creixent cada any més i tots els governs de la nostra ciutat hi han posat un afecte especial en aquest tema per tractar-se d’un espai molt sensible per a la ciutat i els seus veïns encara que sembla que per al govern actual de Compromís no ha sigut mai una prioritat en estos últims anys.
Existeix un vertader problema en l’actualitat: no hi ha suficients nínxols ni espai per a construir-los. Ja s’han eliminat tots els jardins i espais lliures del nostre cementeri que li conferien un aspecte ampli i de pau. Compromís ha substituït els jardins per construccions improvisades de nínxols per a poder cobrir les necessitats mínimes però no deixen de ser pegats improvisats. L'alcalde Jordi Juan, de Compromís, no té cap pla ni partida econòmica per ampliar un cementeri que ja està saturat.
Ja no hi ha més jardins que llevar. Arribarem a l’estiu amb eixos nínxols? On enterrarem als nostres sers estimats? Els haurem de soterrar en els pobles veïns?
Esperem que després d’aquesta denúncia pública el govern del Sr. Juan es pose les piles i cerque una solució definitiva a aquesta dantesca situació.

2 comentaris:

  1. No, sólo un proyecto de ampliación y previsión de 92 nichos yá, y si no estan hechos es porque se han aprobado en este presupuesto de 2016 que ha entrado en vigor hace 26 dias y que lleva su proceso burocrático el disponer de él, no pudiendo haberlos hecho en 2015 por la negativa de PPPsoe en aprovar los 60.000 euros propuestos en modificaciones de crédito varias, ni el presupuesto para ese año, que recordemos se aprobó en otoño.

    ResponElimina
  2. Si todo lo que ha robado esta gentuza, lo último en la operación Taula, se hubiera invertido en financiar mejor a los ayuntamientos, tendríamos para varios cementerios. Pero tendremos que invertir en cárceles.

    ResponElimina